TPAweeklychallenge2019 – #02 Stars

TPAweeklychallenge2019 - Stars

Hey hey … și uite că astăzi vin cu primele unghiuțe pe 2019.  E cea de-a doua temă a colaborării însă la prima am tras chiului și astăzi vin și eu din urmă.

O temă simplă dar plină de strălucire:) în cazul meu și la propriu și la figurat. 🙂

Pentru realizarea manichiurii am folosit lacul de unghii de la Douglas nuanța #12 Purple Treasure . Aceasta mi-a oferit o strălucire aparte modelului. Sincer cred că nu am mai folosit-o de anul trecut tot prin decembrie / ianuarie. E posibil să o mai fi folosit printre timp dar eu nu mai țin minte. Așadar mi s-a părut foarte potrivită  și eu zic că steluțele mele dau bine peste nuanța asta.

TPAweeklychallenge2019 – Stars

Deși Crăciunul a trecut, eu am folosit două matrițe de la Bornprettystore din colecția de Crăciun. Christmas L004 și Cristmas L005 sunt cele două și de pe ele am ștampilat doar câteva steluțe. De data aceasta nu m-am complicat deloc cu modelul și am ales ceva simplu.

Am aplicat lacul de unghii, am așteptat să se usuce, am ștampilat steluțe și aia e.  Cu toate astea după cum ziceam, am o mani foarte sparkly .

Pozele le-am făcut noapte , deci nu am foarte multe poze de oferit. Mie una îmi place ce a ieșit și mi-ar fi plăcut să fac câteva poze și la lumina naturală. Și blizul e de mare ajutor pentru că scoate în evidență shimmer-ul și toate particulele strălucitoare din ojă.

Acestea fiind zise nu îmi rămâne decât să te invit să vezi pozele mai jos. Să îmi spui cum ți se pare modelul și de ce nu să vizitezi și restul fetelor. Fiecare dintre ele au realizat modele super drăguțe și merită apreciate.

TPAweeklychallenge2019 -  Stars

TPAweeklychallenge2019 -  Stars

TPAweeklychallenge2019 -  Stars

 

TPAweeklychallenge2019 -  Stars

TPAweeklychallenge2019 -  Stars

 

 

 

Deyutza

13 Comments

  1. Mie imi place foarte mult ce a iesit si o sa caut si eu oja asta in Douglas. Cat despre stampilute sunt foarte faine doar ca nu am rabdare sa le aplic. Manichiura ta arata impecabil. Felicitari pentru rabdare si imaginatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.