Oprește eficient transpirația și mirosul neplăcut cu Perspirex

Oprește eficient transpirația și mirosul neplăcut cu Perspirex

Transpirația e ceva ce clar nu vrei să simți sau să miroși.

Transpirația este un proces fiziologic care permite termoreglarea organismului și se manifestă printr-o secreție a glandelor sudoripare. Aceasta permite adaptarea organismului la temperaturi ridicate prin pierderea unei cantități de căldură. Persoana care a transpirat trebuie să își curețe corpul, mai ales în zonele în care nu pătrunde aerul, de exemplu subrațul. În cazul în care igiena persoanei este precară și nu acordă importanță transpirației, se va produce un miros neplăcut dar se poate ajunge și la alte complicații, ca afecțiuni ale pielii.

Pentru a evita toate aceste neplăceri trebuie să te speli temeinic și să folosești un produse antiperspirante  de bună calitate.

Oprește eficient transpirația și mirosul neplăcut

Nu știu cum ești tu însă eu sunt genul de persoană care are o circulație a sângelui proastă. Pe lângă asta transpir și când nu trebuie. Mi-e frig sau mi-e cald eu transpir, că deh … așa e cu circulația asta. Vara dacă stau la umbră îmi îngheață  picioarele și tălpile dar totodată sunt transpirată de îmi alunecă piciorul din sandale. Daaa ele vieții valuri 🙂

Cam așa e și cu transpirația de la subraț, transpir, destul de mult. Soțul meu nu transpiră atât de des și mult ca mine. Pe el un deodorant îl ține și o lună , două , pe mine undeva la 2-3 săptămâni.

După fiecare spălare, trebuie să aplic deodorant, seara înainte de culcare deodorant, dimineața înainte de a pleca de acasă deodorant. Da viața mea se învârte în jurul deodorantului și nu prea pot fără el.   În toată povestea asta e și o parte bună, transpirația nu miroase deci mai mult e vorba de umezeala aia incomodă.

În principiu folosesc un antiperspirant stick ce nu conține aluminiu. Îți face treaba bine însă trebuie să îl aplic după fiecare spălat. Vara trebuie reaplicat și de obicei mai reaplic și spray între utilizări

De vreo două luni însă am făcut o descoperire wow. E foarte posibil să fi auzit și tu de Perspirex. Eu am auzit dinainte dar de vreo două luni folosesc.

Perspirex – remediu împotriva transpirației

Perspirex este o gamă de antiperspirante de înaltă performanță realizate special pentru persoanele cu nevoi deosebite de control al transpirației. Perspirex oferă până la 5 zile de protecție superioară împotriva transpirației și a mirosului, cu o singură aplicare.
Oferă protecţie superioară și de lungă durată dovedită clinic. Perspirex poate să pună capăt oricărei probleme legate de transpiraţie.
Toate antiperspirantele  Perspirex sunt unisex și fară parfum. ( în schimb conțin alcool) .

Știu că multe persoane nu suportă alcoolul, iar acest produs conține alcool. Nici pe mine nu mă încântă acest lucru dar uite că există și avantaje.

Perspirex conține alcool datorită următoarelor avantaje:

 • Curăță și dezinfectează pielea
 • Reduce dezvoltarea mirosurilor neplăcute
 • Întrucât alcoolul este și un dezinfectant, nu este necesară adăugarea de conservanți în Perspirex
 • Alcoolul se evaporă rapid din piele, lăsând pielea să se usuce
 • Degresează pielea astfel încât formula sa funcționează uniform pe piele.

 

Perspirex funcționează atât de eficient datorită ingredientului activ Hexahidrat de Clorură de Aluminiu. Hexahidratul de Clorura de Aluminiu reacționează cu apa și cu cheratina din glandele sudoripare, formând temporar un dop de gel care împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii. Sistemul Activ de Îngrijire a Pielii reduce sau chiar minimizează iritarea pielii întâlnită în mod obișnuit la antiperspirantele  “foarte eficiente”.

Dopul de gel este eliminat pe parcursul a câteva zile, odată cu eliminarea naturală a celulelor moarte ale pielii, motiv pentru care trebuie să reaplicați Perspirex de 2-3 ori pe săptămână.

În urma folosirii acestui antiperspirant am rămas puțin șocată, pentru că nu credeam că e posibil așa ceva.

Experiența mea cu antiperspirantele Perspirex

De cum am primit aceste antiperspirante, le-am pus la treabă pentru că eram așa curioasă de ele. Prin vara anului trecut am văzut o mulțime de păreri de bine prin blogosferă. Eram curioasă dacă produsele astea chiar sunt așa cum sunt ele lăudate. E drept că suntem diferiți și e foarte posibil ca ce mi se potrivește mie să nu ți se potrivească ție, dar na sunt și excepții.

Bun… am citit ”instrucțiunile ” și l-am pus la treabă.

L-am  folosit seara după duș pe pielea uscată și neapărat neepilată.  Dacă vrei să faci asta atunci trebuie să aștepti cel puțin 24 -48h până la aplicarea produsului. Eu am încercat și vai… nu te sfătuiesc 🙂 Eram în teste cu produsul și am vrut să aflu toate posibilitățile :))

Nu știu din ce cauză, posibil a alcoolului, antiperspirntul ăsta provoacă o ușoară mâncărime. Inițial am crezut că am eu o problemă, apoi mi-a zis că și soțul pățește la fel. Am citit pe la fetele care l-au folosit că pățesc și ele la fel. Deci dacă vrei să îl cumperi să știi la ce să te aștepți. Acea mâncărime este atunci după aplicare și nu durează mult, deci poți sta liniștită.

Cum se folosește antiperspirantul Perspirex

După cum ziceam seara aplic produsul iar dimineața următoare spăl axila cu apă și săpun și gata nu mai aplic nimic. Daaa , nu mai aplic nimic… super! Următoarele 2-3 zile nu am treabă nici cu transpirația nici cu mirosul neplăcut. Asta în cazul variantei Original pentru că varianta Strong este mult mai puternică și protejează până la 5 zile.

Să zicem că aplic produsul luni seara, în cazul variantei Original, după băile zilnice, antiperspirantul îl mai aplic undeva pe joi seara. Dacă folosesc varianta Strong atunci sâmbătă seara e cea de-a doua aplicare. Chiar dacă folosesc produsul nu uit de băile și dușurile zilnice. Acestea nu afectează nu absolut nimic eficacitatea produsului. Uneori mi se pare așa ciudat ca după ce mă spăl nu trebuie să mai aplic nimic. De multe ori stau și mă controlez, oare nu miros, oare nu am transpirat…:) și surpriză nu 😀

Produsul ăsta e super, îmi place maxim și după cum ziceam la început nu mă gândeam că există așa ceva.  Produsul ăsta e un antiperspirant și nu un deodorant, trebuie să ți minte.

Difernența dintre Antiperspirante și deodorante este că :

Deodorantele

Deodorantele nu opresc transpirația. În schimb, acestea sunt concepute pentru a neutraliza temporar mirosul. Multe deodorante conțin parfum pentru a neutraliza mirosurile neplăcute.

Antiperspirantele

Antiperspirantele sunt diferite, adică au o formulă specifică pentru diminuarea sau oprirea transpiraţiei din glandele sudoripare. Odată ce se aplică antiperspirant, se formează un dop temporar în canalul sudoripar pentru a opri eliberarea transpirației. Acest dop temporar este în mod natural eliminat în următoarele câteva zile ca parte a eliminării celulelor moarte ale pielii.

Pentru unii, este suficient un deodorant, dar alte persoane au nevoie de o protecție mai mare. Un antiperspirant eficient, cum ar fi Perspirex, reprezintă soluția pentru minimizarea transpiraţiei şi a mirosului.

În gama Persiprex antiperspirante roll-on există 3 tipuri de Original, Comfort, Strong. Eu am testat două variante  Original și Strong.

Oprește eficient transpirația și mirosul neplăcut cu Perspirex

 

Antipersiprant roll-on Perspirex Original

Antiperspirantul  Perspirex Original este roll-on-ul clasic marca Perspirex! Dovedit clinic că asigură o protecție de lungă durată, formula sa eficientă oferă zile de protecție în timp ce sistemul de îngrijire a pielii Apx protejează pielea împotriva iritațiilor posibile!

 • Perspirex Original NU conține parfum!
 • Controlează transpirația excesivă și mirosul neplăcut, asigurând senzația de piele uscată!
 • Eficacitate timp de 3-5 zile – testat clinic certificate pe plan internațional!
 • Conține un sistem de îngrijire a pielii – Apx, ce asigură un confort sporit pielii prin reducerea iritațiilor potențiale asociate cu antiperspirantele eficiente!

Antiperspirantul roll-on Perspirex Strong

Perspirex Strong este proiectat pentru persoanele cu probleme severe de transpirație și oferă 5 zile de protecție împotriva transpirației.

 • Protecție superioară, conține un sistem de îngrijire a pielii – Apx, ce asigură un confort sporit pielii  prin reducerea iritațiilor potențiale asociate cu antiperspirantele eficiente!
 • Perspirex Strong NU conține parfum!
 • Eficiență 5 zile!

Recomand  antiperspirantele Perspirex

Da recomand cu încredere aceste produse pentru că se merită.  Eu am variante  de 5ml Stong și 20ml Original, dar acestea îmi vor ajunge o perioadă bună. Cel puțin o lună sau chiar două sigur le voi mai avea. Dacă le folosesc de două ori pe săptămână îmi ajung o perioadă lungă. Am înțeles că un flacon este preconizat să ajungă undeva la 5 luni. Wow și mai mult nu pot să zic.

Produsele se găsesc în magazinele online cel puțin eu le-am găsit pe Notino.ro , Emag  și chiar Farmacia Tei.  Prețurile sunt undeva între 46 și 60 lei un preț corect aș putea spune. Dacă e să calculezi cam câți bani dai lunar pe deodorante și antiperspirante.

Totodată fiind un blocant al transpirației și a glandelor sudoripare încerc să  nu abuzez de el și cam o săptămână sa fac pauză. Îl alternez cu deodorantul meu obișnuit și deocamdată suntem ok. Abia aștept să vină vară să testăm și la căldurile alea nebune.

Căutând mai multe informații și prețuri  pentru produse am aflat și cauza mâncărimilor 🙂

Înțepături  și  mâncărimi  pot  fi  simțite  în  cazul  în  care  :

-pielea  nu  este  complet  uscată  și  neiritată  înainte  de  aplicare .
-nu  permiți antiperspirantului  să  se  usuce  complet  după  aplicare .
-aplici  prea  mult  Perspirex .

Mister elucidat, deci ai grijă când aplici antiperspirantul și eviți mâncărimile pe care le-am simțit majoritatea dintre noi cele care am folosit produsul.

Oprește eficient transpirația și mirosul neplăcut cu Perspirex

Gama Perspirex cuprinde 2 tipuri de produse : antiperspirantul roll-on (Original, Comfort, Strong) și loțiunea pentru mâini și picioare.  Văzând ce fac antiperspirantele vreau neapărat să testez și loțiunea pentru mâini și picioare.

 

Tu ai folosit antiperspirantele Perspirex?  Cum ți se pare ideea că protejează 3 -5 zile fără a mai fi nevoie să reaplici produs ?

 

Deyutza

18 Comments

 1. Pare interesant acest produs, însă nu mă încântă ideea de a-l folosi înainte de a merge la culcare. Seara obișnuiesc să-mi las pielea să respire. Pe de altă parte, când merg la sală transpir destul de mult și tricoul meu nu arată prea bine.

 2. Mă bucur că sunt astfel de produse ; la barbati parca e altfel cu transpiratia dar o femeie cand transpira si se cunoaste se jeneaza.

 3. Nu le-am folosit, insa ideea lor mi se pare buna, chiar daca nu cred ca as rezista fara sa mai folosesc alt ceva mai multe zile. Cred ca depinde si de om.

 4. Am citit doar lucruri bune despre acest produs ,l-a folosit si sotul meu in acesta vara dar nu pot spune ca a fost foarte incantat de el ,eu personal nu l-am folosit

 5. Si eu am aceleasi batai de cap. Deobicei transpire atunci cand nu trebuie, cand nu fac nimic, cand imi e prea frig, etc. Trebuie sa caut si eu acest produs! Multumesc de recomandare!

 6. Nu l-am incercat inca, dar mi se pare cam ciudat sa nu ma spal 3 zile. Ca eu fac duș seara iar dimineata ma spal pana la jumatate, obligatoriu. Nu se duce antiperspirantul daca te speli?

 7. Aceeasi mancarime am simtit-o si eu, dar nu dureaza mult, vorba ta. Eu parca nu m-am putut abtine si am dat si cu un deodorant zilnic, sa fiu eu sigura ca nu miros. Trebuie sa mai incerc o data.

 8. folosesc de ceva timp aceste produse si sunt multumita de rezultat, am scapat de mirosul neplacut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.