TPAweeklychallenge – #29 New Year

TPAweeklychallenge New Year

Și îți vine să crezi sau nu am ajuns al ultima zi din 2018.  Mă apucă nostalgia … și chiar îmi pare rău după acest an. Pentru mine a fost un an bun, un an productiv și sper ca 2019 să fie cel puțin la fel de bun dacă nu chiar mai 🙂 .

Astăzi și ultima manichiură din an. Ce nume mai potrivit putea avea decât New Year .

Sincer am pregătit modelul în grabă și nu a ieșit tocmai ce voiam eu. Aveam două modele în minte și l-am ales pe cel mai colorat în detrimentul unuia mai elegant. L-am ales pe cel colorat pentru că așa sunt și eu, colorată , veselă, optimistă  și așa sper să rămân mereu.  De asemenea am ales colorat pentru că m-am gândit să fac ceva cu mov și da mov e una dintre nuanțele mele preferate când vine vorba de lacuri de unghii și nu numai.

TPAweeklychallenge – New Year

Realizarea manichiurii a durat ceva timp însă procedeul e destul de simpluț (zic eu). Am aplicat o bază și aceea a fost tratamentul de unghii de la Eveline 8 în 1. Apoi am aplicat un prim strat Essence #132 breack through . După ce s-a uscat puțin  cu metoda burețelului am făcut un degrade. Am combinat 3 nuanțe de mov și a ieșit ce se vede mai jos.

Cele 3 nuanțe sunt :

  • Essence #132 breack through
  • Gabrini Summer Edition M110
  • Essence 21 a wisper of spring

După ce s-au uscat unghiile, am început procedeul de ștampilare.  Și de data aceasta m-am ajutat de una dintre matrițele de la Bornpretty. La ultima comandă pe site mi-am luat una doar cu focuri de artificii. M-am gândit că va fi perfectă pentru modelul de revelion. Aceasta face parte dintr-o colecție de Crăciun și se numește Christmas S001 . Pentru unghia din mijloc m-am ajutat de matrița Christmas S001 din aceiași colecție dar și de matrița BP-95. Aceasta din urmă nu se mai găsește pe site însă cele 2 din colecția Christmas se află și sunt și la reducere.  Iar dacă mai vrei o extra reducere nu trebuie decât să adaugi la finalul comenzii tale codul BNDX31 și mai ai 10% din prețul comenzii.

Mda scuze iar am luat-o prin bălării :)) . Unde rămăsesem ?

Aaa după ce am ștampilat modelele dorite, am sigilat totul cu top coat-ul de la Pretty by Flormar. Mi-am hidratat bine cuticulele și gata manichiura. Acum să vină revelionul 😉 .

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

TPAweeklychallenge New Year

Nu mă mai lungesc că ne apucă 2019 🙂 . Iar anul ce vine, vor fi noi provocări și teme interesante.

Până atunci eu vă doresc un sincer și călduros LA MULTI ANI ! Mulțumesc pentru toată susținerea voastră și vă rămân recunoscătoare.

 

 

 

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.