Despre curățarea facială Nomasvello Pro Skin

Demult îmi doream un tratament și o curățare facială la salon. Anul acesta de ziua mea mi  s-a îndeplinit dorința și am reușit să ajung la Nomasvello Suceava. Voiam să scap de punctele negre de pe ten și mă bucur că am reușit să fac un prim pas.

Cine este Nomasvello ?

Probabil ai auzit de Nomasvello, celebrul salon de înfrumuseţare specializat în epilare definitivă, dar care oferă şi terapii faciale, tratamente anticelulitice și chiar albire dentară.

No mas vello  luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 11 ani a reușit să se extindă în 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croația, Suedia și România.

În România au intrat în anul 2010 și în numai 8 ani au deschis 47 centre.  Poți găsi centre  în București, Popesti-Leordeni, Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Baia-Mare, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brasov, Iasi, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Suceava, Navodari, Falticeni si Buzau.

No mas vello vine din limba spaniolă și înseamnă ”fără păr”.

Despre curatarea faciala Nomasvello Pro Skin

După  cum ziceam, voiam și aveam nevoie de un tratament facial așa că  în luna noiembrie  am făcut un prim pas. Am aplecat la profesionalismul celor de la Nomasvello Suceava și nu îmi pare rău deloc.  Pentru curățarea tenului procedura recomandată se numește Pro Skin.

Pro Skin este un tratament facial bazat pe energie galvanica. El durează în jur de 20 de minute și ajută la curățarea profundă a feței (coșuri, puncte negre etc).  Totodată  stimulează formarea colagenului, astfel pleci de la salon cu o piele netedă, ca de bebeluș.

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia vei vedea următoarele rezultate:

 • Piele hidratată, netedă și moale;
 • Porii se închid;
 • Punctele negre dispar;
 • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

 

3 pași simpli pentru o piele perfectă ca de bebeluș

Odată ajunsă acolo am completat chestionarul (cu întrebări referitoare la starea sănătății mele). După aceasta , am mers în camera de tratament, m-am așezat pe un masa ca de masaj și am stat cuminte să mi se curețe tenul.

Eu am fost machiată dar indiferent de cum îți este tenul, acesta va fi curățat înainte cu  cu apă lipozonală. Chiar dacă tu zici că ești curată, praful și impuritățile sunt acolo și de aceea este indicată demachierea sau spălarea cu un gel de curățare chiar și dimineața.

După demachiere mi s-a făcut o diagnoză a tenului. Cu ajutorul ei se poate vedea cu exactitate tipul de ten și imperfecțiunile pielii. După diagnoza s-a început tratamentul ca atare.

Totul a fost plăcut, am stat cu ochii închiși și aproape că am adormit. Procesul în sine de curățare este unul relativ simplu.

Mi s-a aplicat pe față o soluție și cu ajutorul unui instrument cu ultra sunete s-a realizat curățarea profundă a tenului.

Mi s-a spus ca e posibil sa am tenul rosu pentru puțin timp și ca a doua zi s-ar putea ca diferite puncte negre să mai iasă la suprafață. Mie nu mi s-a părut că mă înroșisem prea tare și nici foarte multe impurități nu am văzut pe tenul meu, a doua zi. Chiar am plecat așa de acolo , nemachiată cu tenul puțin iritat dar n-am avut absolut nici o problemă. Eu eram așa încântată că tenul meu se simte minunat la atingere.

Așa s-a și menținut cam o săptămână. Din câte am înțeles, acest tratament este recomandat la 2 săptămâni în prima luna,  iar apoi o curățare Pro Skin lunară este mai mult decât suficienta. Așadar, este genul de tratament pe care trebuie să îl refaci pentru a menține efectele lui frumoase.

De ce este indicat un tratament Pro Skin ?

 • pentru a curăţa tenul în profunzime;
 • pentru a înlătura un strat de celule moarte de la suprafaţa pielii;
 • pentru a stimula fibroblaşti producă colagen;
 • pentru a închide porii;
 • pentru a scoate comedoanele.

 

După ce tenul mi-a fost curățat în profunzime, a venit și cireașa de pe tort. Un masaj de 5 minute, și cine mă urmărește știe că îmi plac masajele 🙂 .

Pentru masaj  se foloseşte un fluid revitalizant cu vitamina C în proporţie de 12%, pentru a relaxa tenul. Se masează tenul cu acest fluid, timp de 5 minute, fluid care are următoarele beneficii:

 • activează elastina şi colagenul;
 • regenerează pielea;
 • omogenizează tonul pielii;
 • reduce ridurile şi liniile fine de expresie;
 • este antioxidant;
 • conţine pigmenţi de luminozitate.

Totul a fost minunat și  parcă nu m-aș mai fi ridicat de acolo. Mirela a făcut o treabă extraordinară .

 

Mi-a plăcut mult experiența și deși a trecut o lună de când am fost, în ianuarie aș vrea să mai ajung o dată pe la salon.  Un tratament  PRO SKIN nu strică niciodată și oricum mai am nevoie de cel puțin câteva ședințe pentru ca tenul meu să arate așa cum îmi doresc eu.

Dacă ești din Suceava sau din împrejurimi, trebuie să le faci o vizită neapărat. Însă înainte de a ajunge acolo, nu uita să îți faci o programare telefonică.

Lista e destul de aglomerată, pentru că tot mai multe femei, vor să se răsfețe și să se îngrijească de ele. Mai ales acum că  revelionul e foarte aproape și toată lumea vrea să arate  minunat în noaptea dintre ani.

Dacă vrei să faci un cadou unei persoane dragi și nu știi ce , o idee bună ar fi cardul cadou Nomasvello. Anul acesta poți să renunți la clasicul cadou și poți oferi o experiență inedită la salon.

În plus pe pagina de facebook gasești și un concurs valabil pentru persoanele care pot ajunge la salonul din Iullius Mall Suceava.

 

Tu cum ai grijă de tine și de tenul tău ? Ce părere ai despre tratamentul Pro Skin ?

Deyutza

19 Comments

 1. Nu mi-am facut nicodata un tratament facial la un salon profesional ,am auzit de acesta cred ca si la Ploiesti avem ,

 2. am fost si eu la nomasvello si pot spune ca dau dovada de profesionalism! imi place maxim tratamentul pro skin, e genul de rasfat pe care mi l-as oferi lunar. mai ales ca au si oferte destul de bune!

 3. Ce idee buna pentru un cadou!!! Este perfect pentru fiica mea care-si dorea un astfel de tratament de foarte mult timp! Multumesc de idee! Sarbatori cu bine, alaturi de cei dragi!

 4. Păcat ca nu sunt din Suceava, mi-ar fi plăcut sa încerc acest procedeu. Mi-ar plăcea în special diagnosticarea tipului de ten. Cred ca e sensibil cu cuperoza, dar mi-as dori sa aflu părerea unui specialist.

  • Sunt saloane mai peste tot in tara. Poți găsi centre în București, Popesti-Leordeni, Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Baia-Mare, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brasov, Iasi, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Suceava, Navodari, Falticeni si Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.