Răsfăț la duș cu produse de lux Elemis

La ediția numărul 2  a Bucovina Beauty Event cei de la Adda Shop ne-au fost din nou alături. Prima dată am intrat în contact cu produsele lor la primul eveniment iar acum  este a doua oară. La primul eveniment am primit două produse de lux Elemis pentru skincare . Pe lângă cele două am primit și alte două produse de la Fragonard, un alt brand de care cei de la Adda Shop se ocupă.

De data aceasta AddaShop ne-au cadorisit cu două produse de lux din gama Elemis. Două produse care transformă un duș normal într-un de lux și răsfăț.

Am primit o cremă de duș luxuriantă și o cremă de corp luxuriantă îmbogățită cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan. Să îți povestesc cu miroase la mine în baie atunci când folosesc cele două produse?  Să îți povestesc cum miroase pielea mea după fiecare baie ? Lux și opulență :)) iar cuvintele sunt de prisos.

Elemis Frangipani Monoi Shower Cream

Această cremă de duș luxuriantă, este deosebit de prietenoasă cu pielea. Face  o spumă catifelată, naturală, care curăță delicat pielea.  Infuzia unică și bogată a uleiului exotic Tahitian Monoi, un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah, parfumat cu flori Frangipani lasă pielea fină, suplă și parfumată delicat. După cum ziceam dușul este un lux și o opulență :).

Nu doar eu sunt învăluită în arome orientale ci și baia. Miroase de nu-ți mai vine să ieși de acolo. Sincer eu nu sunt cu aromele orientale ba din contra prefer dulcegăriile, dar mirosul acestei creme de duș ma cucerit.

De obicei îmi place să fac abuz de gelurile de duș și să torn cantități industriale pentru o și mai multă spumă. De data asta m-am abținut și m-am lăsat doar învăluită de miresmele cremei de duș, pe care am folosit-o cu moderație.  Sub duș, aplică pe corp o cantitate mică de cremă de duș, masează și apoi clătește. Pentru o experiență luxuriantă, masează  ușor corpul și apoi cufundă-te în această aromă senzuală.

Ingrediente active:

Tahitian Monoi, Coconut Oil , Frangipani Flowers

Nu știu care dintre ele este !vinovata” de aroma asta,dar miroase wow.

Eu am primit recipient de 50 ml, însă pe site am văzut că sunt la 200ml, yammy mai mult răsfăț.

 

Elemis Frangipani Monoi Body Cream

Pentru că fiecare duș, trebuie continuat cu răsfățul de după am primit și o cremă de corp luxuriantă îmbogățită cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan. Și acum înghit în sec când mă gândesc cât de bine pot mirosi cele două produse.

După cum ziceam crema de corp luxuriantă este îmbogățită  cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan bogat în lipide, totul pentru a lăsa pielea hidratată și netedă. Infuzia unică a uleiului exotic de Monoi Tahitian, amestecul de flori de Tiare înmuiate în uleiul Coprah dar și parfumul  cu flori Frangipani sunt elementele cheie. Toate acestea fac pachetul complet pentru a lăsa pielea încântător de moale, suplă și parfumată delicat. Tot mirosul persistă pe piele o bună perioadă de timp și în toată această perioadă tu vei fi transpusă undeva într-un loc de relaxare, un loc exotic.

Active Ingredients:

Macademia Oil , Seasme Oil, Tahitian Monoi Oil, Frangipani Flowers.

 

Răsfăț la duș cu produse de lux Elemis

Ambele produse au venit sigilate cu acea protecție, iar pentru mine asta înseamnă mai multă încredere.  Acesta mi se pare cel mai safe mod să știu că la aceste produsele  nu s-a umblat deloc. Perioada de valabilitate este de doar 6 luni de la deschidere. Sincer nu știu,dar bănuiesc  de ce perioada de valabilitate e atât de scurtă. Nu mă deranjează pentru că oricum le voi folosi repede, doar așa ce voi mai trage eu de timp să mă pot răsfăța cu ele cât mai mult posibil. În rest nu îmi fac griji că nu aș putea termina produsele în timp util:). P e de altă parte dacă perioada de valabilitate e mai scurtă atunci asta înseamnă că și ingredientele sunt mai naturale. Adevărul e că din ce mă pricep eu n-am văzut nimic de rău pe lista de ingrediente.

Ambele produse plus multe alte produse de lux și chiar și ceasuri elvețiene pot fi găsite pe Adda Shop

Chiar dacă a trecut perioada Crăciunului vine februarie și martie, alte două luni în care se fac cadouri. Dacă ești în pană de idei, aici sigur vei găsi o idee cu care sunt sigură că vei cuceri pe oricine.

E adevărat produsele sunt mai scumpe, însă sunt produse de lux și îți merită fiecare bănuț.

Cine este Elemis ?

ELEMIS este un brand de lux din Anglia, care a luat naștere în anul 1990.

ELEMIS inveșteste foarte mult în studiile clinice, de cercetare și dezvoltare și luptă pentru a face noi descoperiri în domeniul științei.
Tehnologiile de ultima generație oferă posibilitatea brandului de a genera formule care conțin cele mai active ingrediente naturale. Plantele de bază folosite de ELEMIS provin din toate colțurile lumii și sunt alese cu grijă pentru unicitatea, puterea, proprietățile și eficacitatea lor, iar oamenii de știință le combină astfel încât să rezulte formule revoluționare.
Produsele ELEMIS oferă rezultate, continuitate și loialitate tratamentelor faciale realizate în spa-urile și saloanele din întreaga lume.

Mai multe detalii despre produse, informații și poze găsești pe Facebook https://www.facebook.com/elemisaddashop/ și Instagram https://www.instagram.com/elemis_adda_shop/

Dă-le like și follow pentru a afla prima noutățile.

Deyutza

15 Comments

  1. Produsele Elemis au un aspect care dau impresia de elegant, prețios, calitativ.
    Am citit multe opinii pro despre aceste produse, cred că merită încercate. Mai ales când vine vorba de uleiuri exotice, Frangipani etc.

  2. Nu am luat deocamdata nimic de la Elemis dar pentru ca-mi place ce citesc la tine in articol, voi face o comanda cat de curand.

  3. Am incercat si eu aceste produse si mi se par de top. Sunt foarte blande cu pielea si imi lasa pielea catifetala si usor parfumata. Le indragesc si eu

  4. Vai , sunt minunate produsele Elemis. Si eu le folosesc si sunt spciale. Crema de maini e divina , o port dupa mine , iar crema de dus fabuloasa, se imprastie mirosul in toata casa.Le iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.