TPAweeklychallenge – #28 Gifts from Santa

Numărătoarea inversă a început, în mai puțin de 30 de ore moșul trebuie să ajungă la copii cei cuminți. El vine cu cadouri ce le pune sub brad atât copiilor mici dar și copiilor mai mari ( așa ca mine).  Sunt așa curioasă și emoționată , oare anul acesta ce îmi va pune sub brad?

Tu ce i-ai scris moșului să îți aducă ?

Pentru că mai e foarte puțin, împreună cu fetele din grupul TPA, în întâmpinarea moșului am pregătit unghiuțe festive. Fiecare dintre noi ne-am gândit cum am știut noi mai bine, cum să interpretăm această temă. Tema de sâmbăta aceasta este Gifts from Santa, una mai potrivită se putea? 🙂 nu cred.

Cum de curând am primit o mulțime de matrițe de la Bornpretty astăzi a venit vremea să le pun la încercare.  Toate modele sunt superbe și nu m-am putut hotărâ la un singur model. Așa că am combinat 3 dintre matrițele primite. Am ales câte un model sau două de pe fiecare și am realizat manichiura.

Toate fac parte din colecția nouă de Crăciun, iar cele 3 pe care le am eu sunt L005, L004 și L002.

TPAweeklychallenge –  Gifts from Santa

După mintea mea aș mai fi folosit vreo câteva modele :))  Dar nu mai aveam unghii și totuși era multe prea încărcat. Totuși sper să mai apuc să folosesc matrițele până la sfârșitul sezonului. Spun sper pentru că stau iar groaznic la capitolul timp liber.

Totuși dacă îți plac matrițele, zic să te uiți pe site și să ți le iei  din timp pentru Crăciunul viitor. Mie una îmi place să îmi iau din timp, mai ales dacă găsesc și promoții. Și apropo de promoții dacă al finalul comenzii scris codul BNDX31 beneficiezi la o comandă mai mare de 10% de o reducere de 10%. Super nu ?

Pentru realizarea manichiurii pe lângă cele 3 matrițe am mai folosit lacul roșu de unghii de la Melkior. Nuanța se numește Red și mi se pare că se potrivește foarte bine în această perioadă.

Acestea fiind spuse … nu îmi rămâne decât să le fac cu pozele și să îți urez Crăciun Fericit alături de cei dragi !

 

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.