TPAweeklychallenge – #27 Snowflakes

A venit iarna !!!! Da a venit oficial de pe 1 decembrie dar acum e iarnă în adevăratul sens al cuvântului. Zăpadă, brazi împodobiți , turtă dulce, cadouri … da cam așa văd eu iarna.

Tema de astăzi Snowflake sau mai bine zis fulgi de zăpadă , îmi place maxim și mi-a făcut mare plăcere. Aveam și am din nou atâtea idei, vreau să le pun pe toate în practică. Vreau să fac zilnic câte o manichiură dar din păcate timpul nu îmi permite. Am atâtea matrițe de pe Bornpretty toate sunt minunate aș avea atâta material,dar n-am timp.

Pentru astăzi am optat pentru un model simplu dar foarte frumos aș putea zice.  Cu câteva lacuri de unghii și ceva decalsuri oricine reușește o manichiură perfectă pentru acest sezon.

TPAweeklychallenge –  Snowflakes

 

Cum am realizat maniciura?

– Simplu

Pasul 1. Am aplicat o bază pentru unghii, în cazul meu Eveline 8 în 1.

Pasul 2. Am aplicat pe 4 unghii, lacul de la Melkior nuanța Saphir, pe inelar am aplicat albul de la Essence 33#wild white ways.

Pasul 3. După ce s-au uscat puțin unghiile, pe degetul mare și pe arătător am aplicat glitter. Am o sticlă, nu mai știu de unde, dar nu are nici o etichetă. Dar după sticlă ar părea ceva gen GABRINI, nu știu sigur dar bănuiesc. Pe degetul mijlociu și cel mic am plicat câțiva fulgi albi și aurii. Mi-au plăcut ambele combinații și da am zis că am multe ideei în cap. Am combinat câteva dar nici nu am vrut să încarc. Pe degetul inelar am aplicat tot decalsuri un brad și un om de zăpadă.

M-am gândit că arătătorul se asortează cu mijlociul și inelarul cu degetul mic, la argintiu / auriu mă refer.

Pasul 4. Am aplicat un top coat și am sigilat manichiura pentru a rezista mai mult și pentru a-i da un luciu frumos.  Top coatul este de la Sally Hansen – No Chip.

Pasul 5. Mi-am hidratat cuticulele și am aplicat un spray pentru uscare rapidă.

Simplu nu ? Cu 5 pași simpli am realizat o manichiură perfectă pentru această perioadă din an.

 

 

Deyutza

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.