Maybelline New York- Color Sensational Shine Compulsion Lipstick

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group.

Maybelline folosesc și eu demult și chiar și rujuri. Rujurile lor sunt bune și chiar rezistente față de alte branduri cu pretenții mai mari.  De fapt gama mea preferată de rujuri este de la Maybelline Stay matte.

De curând Maybelline New York au lansat o colecție nouă de rujuri pe numele său Shine Compulsion.

Aceasta vine cu 7 nuanțe strălucitoare, într-un ambalaj elegant tip oglindă, într-o nuanță de rose-gold. Colecția conține 7 rujuri care au o textură  lucioasă fără a fi lipicioasă  și o formulă cu pigmenți intenși ce sunt infuzați cu ulei hrănitor.

Rujurile au o textură cremoasă și un finish glossy. La prima vedere am zis din start, astea nu sunt pentru mine. De ce am zis așa? Simplu pentru că eu sunt adepta rujurilor mate și rezistente. Este un ruj foarte hidratant și plăcut la atingerea buzelor.

Văzând rujuri cremoase și glossy am zis, astea sigur nu rezistă și la primul pahar cu apă e gata. Surpriză mare am avut când am văzut că rujurile astea chiar rezistă foarte bine chiar și după ce mănânc.

Bine rujul nu e acolo perfect și intact dar nici nu dispare complet de pe buze. Cel puțin la mine rezistă undeva la 6 ore cu tot cu mâncat ceva ușor și chiar băut cafea/apă.  Daaa, chiar rezistă și sincer nu îi dădeam nici o șansă.

7 nuanțe noi Shine Compulsion Lipstick

După cum am zis noua colecție conține 7 nuanțe superbe iar eu am 3 dintre ele.  Din ce am văzut eu pe net și din ce am primit , sunt de părere că am cele mai frumoase și potrivite nuanțe pentru mine.

Cele 7 nuanțe sunt :

  • 55- TAUPE SEDUCTION
  • 60- CHOCOLATE LUST
  • 65- SPICY MAUVE
  • 75- UNDRESSED PINK
  • 90- SCARLET FLAME
  • 100- MAGENTA AFFAIR
  • 130- SPICY SANGRIA

Cele 3 nuanțe pe care le am sunt : 55, 65 și 100 și hai să îți spun câte ceva despre ele.

 

100 Magenta Affair

Roșul ăsta superb este nuanța 100 Magenta Affair. Îmi place roșu în general dar nu îl port prea des pentru că mi se pare o culoare pretențioasă pe care trebuie să știi să o porți.  Am 3 sau 4 rujuri roșii , dintre care unul tot de la Maybelline și le port pe la ocazii speciale, dacă pot să zic așa. Rar port roșu când merg în oraș sau la servici.

În schimb această nuanță este una foarte plăcută și purtabilă în orice moment al zilei. Am purtat-o chiar și la servici, în tura de după masă și da mi-a plăcut.

Este o nuanță cremoasă , shinny și destul de rezistentă dacă lași rujul să se așeze bine pe buze înainte să mănânci/bei.

100 Magenta Affair îl văd perfect pentru a fi purtat și la petrecerea de crăciun sau revelion.

 

 

55 Taupe Seduction

Este o nuanță care după părerea mea se potrivește oricui. E un nude taupe tare draguț, care oferă buzelor o senzație de buze pline și voluptoase.

Este perfect pentru atunci când nu vrei să ieși în evidență cu machiajul buzelor. Este perfect și pentru persoanele cărora nu le place să li se observe rujul , dar tot odată să fie machiate.

Bineînțeles că și această nuanță o văd perfectă pentru un machiaj de seară mai ales dacă sunt accentuați ochii.

 

 

65 Spicy Mauve

Ultima dar nu cea din urmă este nuanța pe care o am este  65 Spicy Mauve. O nuanță ce bate mai mult spre maro. Sincer nu sunt adepta marourilor și nu consider că îți stă bine pe buze cu această nuanță. Eu sunt mai multe pe rozuri, movuri, roșu … pe partea asta. De maro am fugit mai tot timpul  și l-am evitat pe cât posibil.

Spre bucuria mea Spicy Mauve nu e tocmai un maro clasic și deci e purtabil și pentru mine. De fapt de când le-am primit am purtat rujurile astea în disperare. Le-am alternat zi de zi  și nu mă mai satur de ele.

La cât de frică mi-a fost la început să le încerc, atât sunt de încântată acum de ele. E un maro roșcat, tare drăguț care mi se și potrivește.

Pe lângă formula lor hrănitoare și cu uleiuri în compoziție, rujurile au și un miros deosebit. Toate au un parfum foarte frumos, a ceva dulce, a vanilie cred. O mai mare plăcere dimineața când mă rujez și pe lângă buze catifelate, hrănite și frumos colorate mai sunt și parfumate.

Prețul e undeva la 30 de lei și chiar se merită.  Deși am mai bine de 20 de rujuri astea sunt preferatele mele de o lună de zile.

La un scurt search am găsit pe elefant.ro cu 30 de lei și pe L’arÔme cu 28 de lei dar se găsesc și pe alte site-uri sau în magazine fizice de profil.

 

Cum ți se pare această colecție?  Cum ți se par rujurile Maybelline în general ? Te-am convins să încerci aceste rujuri ?

 

Deyutza

19 Comments

  1. Am incercat rujuri lichide de la Maybelline. Si tie iti sta foarte bine u toate nuantele propuse noua 🙂 . Imi plac la nebunie ambalajele astea pătrățoase asa..:)))

  2. O super colecție de nuanțe 😍 din ce ai purtat tu pe buze, îmi place acel roșu din prima poza 🤗 Caut în magazine produsele, să văd pe care îl iau acasă 😉

  3. cele doua nuante de nude imi plac foarte mult si de cand le am le port aproape zilnic. Celui rosu inca nu i-am gasit un rol dar sper sa il port macar de sarbatori 🙂

  4. As fi bagat mana in foc ca 55 o sa fie un mov discret, dar nu atat de discret incat sa nu te scoata din monotonie. Caut in disperare un fel de movuliu-dusty pink, dar neapart mat. Ador rujurile mate!

  5. rujurile de la Maybelline sunt foarte bune ,au preturi destul de accesibile si nuante placate ,cel mai mult in place nuanta 100 ,dar pentru tine oricare din ele .Daca as putea le-m allege pe toate 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.