Gymboland: Activități distractive pentru cei mari, mici și pentru pici!

 
Se aud deja clinchetele clopoțeilor de iarnă? Vrei să pășești în tărâmul magic al lui Moș Crăciun împreună cu prichindelul tău? Atunci, ia-ți fularul, mănușile și hai la Gymboland!
Pogo e mai mult decât încântat să înceapă petrecerea tematică și vrea să îi aibă alături pe toți spiridușii veseli.
Oferă-i un cadou minunat prichindelului tău, înscriindu-l la activitățile creative care vor avea loc la Gymboland în luna decembrie.
Dacă vrei ca piticul tău să descopere magia sărbatorilor de iarnă,să învețe despre traditiile de Moș Nicolae, să își dezvolte aptitudini creative și să se distreze cu omuleții de turtă dulce, atunci vino la cea mai apropiată locatie!

Activități interactive în spiritul sărbătorilor

Gymboland devine o reinterpretare a unui basm de iarnă, un loc de joacă unic pentru prichindei, un loc de aventură cu ateliere special pregătite să dezvolte creativitatea copiilor, unde imaginația devine realitate.
Pogo, mascota poznașă, abia așteaptă să îi cunoască pe pitici și să se distreze împreună. “Cizmulițele lui Moș Nicolae” , “Nuielușa fermecată” “Renii Moșului”, “Bomboane colorate” sau “Rudolf și prietenii săi” sunt doar câteva din activitățile și atelierele creative propuse de Gymboland. Acestea  vor stârni cu siguranță curiozitatea celor mici.
Fiind un adevărat promotor al conceptului de educație prin joc, stimulând imaginația într-un mediu sigur, distractiv si primitor, Gymboland oferă celor mici șansa de a lua parte la ateliere și activități recreative.  Totodată la ateliere de comunicare sau lucru manual prin care piticii să învețe despre Moș Crăciun. Fiecare locație Gymboland are un program special în luna decembrie, dar si la început de ianuarie. Așadra tu poți alege activitatea pe placul micuțului tău!
Promițând distracție la cel mai înalt nivel copiilor de toate vârstele, Gymboland promovează mixul de educație și entertainment într-un mediu sigur. Totul este sub atenta observație a personalului bine pregătit, care folosește întotdeauna echipamente și materiale ce îndeplinesc toate standardele necesare.

Gymboland: Intră în magia sărbătorilor de iarnă!

Vrei ca prichindelul tău să intre în atmosfera specială de sarbatori? Atunci verifică programul Gymboland din cel mai apropiat mall și înscrie-l în unul din atelierele magice de Crăciun!

Deyutza

2 Comments

  1. O idee foarte buna de relaxare si creatie pentru cei mici ,asa nu mai pierd timpul in fata televizorului si tabletei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.