Numărătoare inversă a început cu calendarul Advent de la Notino

Pe 1 Decembrie s-a dat deja startul numărătoarei inverse până la Crăciun. E cineva care nu îl așteaptă , eventual Grinch :)) .

Eu și cei dragi mie îl așteptăm și așteptăm momentul acela de oferit/ primit cadouri. 🙂 Ți-am zis că eu prefer să iau din timp și să nu mă las pe ultima sută de metrii. De aceea am tot dat târcoale site-ului Notino.

Astăzi s-a dar drumul calendarului advent Notino. Un concept tare drăguț și care mă ține pe jar până pe 24 decembrie. Iubesc astfel de calendare și mi-e așa de greu să stau cumințică să deschid câte o fereastră zilnic. E un chin pentru toate femeile(cred), pentru că tuturor ne plac surprizele și e greu să le reziști.

Pentru că Notino știe că noi iubim să facem shopping, și că noi nu putem rezista ofertelor sau reducerilor ne vine în ajutor cu acest calendar advent. Deși am tot auzit de tot felul de idei cu astfel de calendare, acesta mi se pare cel mai fain.

În fiecare zi poți beneficia de reduceri sau oferte. O chestie interesantă  care nu poate decât să mă bucure pe mine dar și pe tine care vrei să faci cumpărături.E mai greu, cu cumpărăturile și ofertele din preajma crăciunului. Acelea sigur nu vor ajunge în timp util,și dacă vrei să profiți de reduceri o poți face în scop personal. Dacă vrei să faci  cadouri, poți începe de astăzi și sigur ajung produsele la timp.

Am deschis fereastra nr 1 a calendarului advent Notino

Spre exemplu eu am deschis fereastra cu numărul 1 și am descoperit o reducere de 20% la produsele Lacoste.

Îți place eleganța neprotocolară? În acest caz, parfumurile și cosmeticele Lacoste sunt ideale pentru tine. Astăzi cumperi cu 20 % reducere! Alege pentru cei dragi un cadou care-i va încânta. Atenție însă, oferta nu se aplică produselor deja aflate la promoție.

Un parfum sau un set de cosmetice sigur găsești ceva pentru cineva drag, indiferent că e vorba despre un el sau o ea. 🙂

 

Știu că e greu să reziști dar poate în spatele unei  ferestre se află reducerea sau oferta  gândită special pentru tine.

Pentru că eu scriu acest articol când deja a trecut de 12 noaptea, m-am putut bucura și de fereastra cu numărul 2.

 

Am deschis fereastra nr 2 a calendarului advent Notino

Surpriză surpriză, aici nu mai era o reducere era direct un produs cadou. Sunt multe fete care folosesc placa de păr iar aceasta e o oferă tare bună. Două produse la preț de una, eu zic că e afacere.

La cumpărarea plăcii de întins părul Remington Shine Therapy S8500, primești astăzi gratuit o perie de păr plată! Alege un ajutor de nădejde, pentru îndreptarea blândă a părului și modelarea coafurii. Setul, format din placă de păr și perie, poate fi un superb cadou de Crăciun. Grăbește-te, oferta este valabilă doar până la epuizarea stocului.

 

 

După cum ziceam, zi de zi sunt surprize și nu are cum să nu găsești ceva să nu îți placă. Chiar dacă a trecut ziua tot mai poți beneficia de reducerile zilei anterioare.

Dacă vrei să faci o surpriză unei persoane dragi, poți încerca cu produse cosmetice. Cu asta sunt sigură 100% că nu ai cum să dai greș.  De asemenea dacă vrei să impresionezi, poți să profiți și de serviciul de ambalare cadouri. O cutie costă 23 de lei , însă cadoul va fi ambalat foarte frumos într-o cutie tare drăguță. În toamnă am primit și eu o asemenea cutie și îți zic sincer că se merită.

În plus cadoul poate ajunge la tine și poți să îl înmânezi personal, sau poți să îl trimiți direct la adresă. Știu cum se va simți persoana când va primi pe neașteptate o cutie atât de drăguță. Am trecut și eu prin aceleași sentimente.

 

 

 

Una peste alta nu uita să verifici zilnic calendar adventul și chiar secțiunea cadouri și oferte speciale.  Comandă din timp produsele preferate și asigură-te că ajung atunci când ai nevoie de ele și nu după.

Cum ți se pare ideea de calendar advent cu reduceri ? Cum ți se pare ideea de calendar advent în general ?

 

Deyutza

12 Comments

  1. Foarte faine oferte, de calendar nu stiu ce sa zic ca m-am saturat tot sa il urmaresc in asteptarea sotului.

  2. Foarte tentanta aceasta metoda de reducere. Imi doresc sa profit si eu de ea si sper sa fie de un real ajutor. Adica imi doresc sa gasesc reduceri considerabile la parfumuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.