Flower power nails Bornpretty waterdecals

Deși suntem la final de toamnă și început de sărbători de iarnă, eu vin cu un model cu floricele. Nu sunt tocmai flori de vară însă sunt flori pentru sărbătoriții de astăzi.

Acesta este felul meu prin care astăzi vreau să zic la mulți ani Andrei și Andreea/Andreia. Aveam pozele în calculator de ceva vreme și m-am gândit că un prilej mai bun ca astăzi nu e bun.

Deși vine sezonul de iarnă sincer m-aș sătura să port doar modele de sezon și îmi place să diversific.

Aceste waterdecals-uri le am de pe Bornpretty store. Magazinul unde găsești cam tot ce ai nevoie în materie de nail art.

Aceaste decalsuri vin la pachet de 7 și costă doar 1,59$ . Un preț foarte mic și avantajos, le găsești aici .

Aceasta este prima varianta de 7 folii și mai este una. Eu am ales-o doar pe aceasta #1 pentru că mi-au plăcut mai mult modelele și imaginile reprezentate.

Pe lângă aceste flori superbe, mai găsești  model cu veverițe/iepurași sau căprioare. Dar de ce să îți explic mai bine  intră tu pe site și convinge-te singură.

Dacă ți-ai ales preferatele poți să pui produse în cos de 10$ , adaugi la final codul BNDX31 și totul este redus cu încă 10% .

La această sumă comanda ajunge acasă, adusă la ușă chiar de poștaș. Eu am tot văzut o mulțime de lucruri frumoase și mi-am dat vreo 5-6 comenzi în ultimele 2 luni.

Mi-am făcut stoc de declasuri și matrițe care abia așteaptă să fie puse la treabă.

 

Nu știu dacă ai citit dar ziceam la manichiura de sâmbătă că mi-aș dori să fac un maraton cu manichiurile ce le am prin calculator.  Nu știu dacă reușesc un maraton dar sper să îți arăt cât mai multe modele pe care le-am realizat cu produse Bornprettystore.

Astăzi e un prim start și sper să o țin așa măcar o săptămână. Sunt curioasă dacă și reușesc.

 

 

 

 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.