TPAweeklychallenge – #24 Galaxy

Deși îmi place tema, se pare că nu mă descurc deloc să o interpretez. Săptămâna aceasta am un mare fail. Am încercat două manichiuri, două modele și de nici unul nu sunt deloc mulțumită. Așa de simplu pare în tutoriale, dar când vine proba practică o dau grav în bară.

Poate trebuie să fac mai des această temă și încet încet îmi intru în mână.  Am urmat toate instrucțiunile și degeaba 🙂

Pentru cele două modele m-am ajutat și de două lacuri de unghii superbe de la BornprettyStore .

Prima nuanță nu mai știu cum se numește și nici nu am mai văzut-o pe site, însă cea de-a doua se numește Taj Mahal GW06 . Ambele sunt superbe pe nuanțe de mov. Taj Mahal însă are niște irizații foarte frumoase. Depinde de lumină și din ce unghii privești , o poți vedea verde, mov, albastră – foarte frumoasă.

TPAweeklychallenge – Galaxy nails

 

Nu știu de ce m-am complicat atât de mult și nu știu de ce n-am  ales ceva mai simplu. Mi-ar fi plăcut să pun mai mult în evidență lacurile de unghii, da nimic nu s-a potrivit cu ce aveam eu în minte.

Da mai pe scurt nu sunt tare încântată de rezultat și aș mai fi încercat ceva modele. Totuși am renunțat pentru că nu am avut nici timp și m-am gândit că revin la aceiași problemă. Imaginația nu se ”pupă” cu practica 🙂 .

Totuși sunt curioasă care dintre cele 2 modele ți se pare mai aproape de adevăr.  Care dintre cele două lacuri de unghii îți plac.

Dacă îți plac cele două lacuri și vrei și tu, acestea sau multele altele nu uita că le găsești pe site-ul Bornprettystore  . Eu aș vrea să îmi cel puțin un lac de unghii magnetic. Cred că unul s-ar fi potrivit perfect pentru ce am avut eu astăzi nevoie și aș fi scăpat foarte lejer.

Dacă faci o comandă pe Bornprettystore să știi că la comenzi de peste 10$ ai o reducere de 10% dacă adaugi codul BNDX31 . De asemenea comenzile de până la 10 $ ajung la poșta normală, aduse chiar de poștaș la ușă.

 

Hai să mergem și pe la fete să vedem ele ce au realizat

 

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.