TPAweeklychallenge – #23 Jungle

Deși suntem undeva la jumătatea lunii noiembrie, tema de sâmbăta aceasta este jungle.  Abia aștept să începem nebunia cu modele de sărbători. Deocamdată ne ținem de grila lunii noiembrie și pentru asta avem o manichiură cea mai văratică aș putea spune. Sau cel puțin mie una așa mi se pare.

Pentru această temă am ales să folosesc o o folie water decals , pe care mi-am luat-o de curând de pe Bornprettystore. Doar 1$ a costat folia cu 10 stickere. Eu pentru această manichiură am folosit 6 bucăți și mi-au mai rămas și pentru o dată viitoare.

Am folosit doar 3 pe degetul mare, mijlociu și pe degetul mic. Pe degetul arătător am folosit tehnica  burețelului și am  lipit și un papagal, tot waterdecals. Pe degetul inelar am optat pentru un model ștampilat,care duce tot cu gândul la animalele junglei.

Waterdecals-ul se găsește sub codul RU-328 , dar se mai găsesc și multe alte modele.  Astfel de decalsuri mi se par super practice și comode. Mi se pare o alternativa foarte bună mai ales atunci când nu stăpânești foarte bine tehnica ștampilatului.

TPAweeklychallenge –  Jungle

Așadar săptămâna asta am scăpat oarecum ușor.  Am aplicat water-decalsuri și gata manichiura. Nu m-am complicat foarte tare, iar rezultatul este unul draguț și colorat.

Mie una îmi place, sunt curioasă ție cum ți se pare.

 

 

Pentru săptămâna viitoare avem galaxy , deja mi-am pregătit un model, însă sunt șanse să o schimb. E a doua manichiură galaxy pe care o fac și cred că prima a ieșit mai bine ca cea de-a doua.  Dar până săptămâna viitoare hai să trecem împreună pe la restul fetelor.

 

 

 

 

 

Deyutza

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.