TPAweeklychallenge – #22 Least Favorite Color

Hey hey credeai că ai scăpat de mine  și manichiura de sâmbătă. Ei nu, am postat duminică pentru că ieri am fost plecată și nici n-am avut timp să pregătesc articolul din timp.

Pentru astăzi am avut ca și temă să folosim culoarea cea mai puțin preferată. Nu pot spune că am o culoare mai puțin preferată, pentru că polish addicted fiind cumpăr tot ce prind , și am nevoie cam de toate nuanțele.

Totuși am stat și am analizat și am ajuns la concluzia că nuanța galben nu e una dintre preferatele mele. Nu am decât o sticlă sau două de galben și le folosesc doar atunci când e nevoie, sau vreo temă îmi cere asta.

TPAweeklychallenge –  Least Favorite Color

Deși am această ojă de ceva vreme, abia acum am folosit-o și asta doar de dragul exemplificării :)). E drăguță nuanța dar nu îmi place cum se vede pe toate unghiile.

Dacă tot a fost  o premieră pentru lacul de unghii, am zis să fie o premieră și pentru matrița cu model. Demult voiam să fac un model cu Sailor Moon dar nu găseam momentul perfect. Astăzi am zis că e momentul și  e timp să vin cu două premiere. :))

 

 

 

 

Deyutza

4 Comments

  1. galbenul este o culoare care sigur nu se potriveste la orice si poate de-asta o eviti si nu iti place asa de mult, dar combinatia galben-negru mie chiar imi place. de admirat, nu de purtat!

  2. superba ,superba ,imi place foarte mult cum a iesit, este preferata mea pana acum iar matrita o poti folosi cu success si la alte teme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.