Notd : Black Swan nails – BP- 180

În primul rând La mulți ani Mihai/ Mihaela / Gabi și toate derivatele !  Să fi sănătos/ă și să ai parte de tot binele din lume!

 

Să revenim la unghiile noastre, sau mai bine zis ale mele 🙂 N-am mai postat demult o manichiură , în extra timp față de sâmbăta. Deși am câteva modele în draft și sunt gata de postat, mereu se ivește câte cea și amân postarea cu unghii.

Astăzi am zis gata e timpul să postez, pentru că am modele draguțe care încă sunt potrivite vremii de afară. Dacă mă mai lungesc mult, vine modelele de sărbători și iar amân. Uite așa ajung să mai postez modele astea prin primăvară și sincer nu vreau. Comanda cu matrițe noi de pe BornPrettyStore mi-a ajuns prin august sau septembrie. Nu mai stiu sigur pentru că am avut vreo 3 sau 4 comenzi si au venit toate pe rând. Oricum au fost comenzi de a câte 10$, unde am pus codul BNDX10 și am beneficiat și de câte o reducere de 10%.

Mi-am luat matrițe, waterdecals-uri, mai multe, dar cred că le-am arătat pe toate într-o postare de tipul ce am primit/ cumpărat în luna x.

Una dintre matrițele alese de pe Bornprettystore, care mi-a plăcut ca și model dar ca și preț a fost BP-180. O matriță rotundă cu 2 modele mari dar și altele mai micuțe.

Black Swan nails – BP- 180

Ce mi-a atras atenția în primul rând a fost balerina, deja îmi făcusem în cap câteva modele :). Unul dintre ele a fost și cel pe care astăzi ți-l prezint.

Deși este o balerină neagră, mi se pare că black swan a mea, este pata de culoare a manichiurii.  Momentan matrița BP-180 este la 2,99$ însă eu când am luat-o era ceva mai ieftină, cred că 1,59$. Dacă îți place și o vrei și tu,, fie o iei la prețul ăsta, fie mai aștepți, poate vor mai fi promoții.

Manichiura pare destul de simplă, însă  m-am jucat puțin cu culorile. Am ales o bază roz , dulce, și cel de la Cupio mi se pare cel mai potrivit.  Modele ștampilate au fost cu 3 lacuri de unghii, unul de la Sephora, unul de la Marionnaud și cel de-al treilea de la Malika Colors.

 

Ce a ieșit și care a fost rezultatul te las pe tine să descoperi mai îndeaproape. De asemenea sunt curioasă cum ți se pare.  Ai purta un asemenea model pe unghii ?

 

 

 

Deyutza

One Comment

  1. pentru ca am unghiile mici nu mi s-ar potrivi acesta manechiura dar imi place foarte mult tema si matrita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.