TPAweeklychallenge – #21 Cactus

 

Și uite cum am ajuns noi deja la prima temă a lunii noiembrie.  Iubesc luna aceasta pentru că este luna mea aniversară, dar automat mă gândesc că se termină și anul.

Dacă luna octombrie a fost cu teme de halloween, luna noiembrie vine cu ceva mai ”light” și cu teme mai drăguțe. Prima temă a lunii este cactus. Cred că știi și tu că vara asta a fost o vară colorată din punct de vedere al imprimeurilor. Cactusul, flamingo, unicornul sau jungle  au fost vedete care au fost omniprezente.

Nu sunt fan al nici unuia dintre cele 4 menționate mai sus, însă nici nu îmi displac. Dacă am avut ocazia le-am purtat, însă nu am fost pe genul, trebuie să le am. De fapt am o ramă foto din Pepco care are și un cactus dar și un breloc în forma unuia.  Totuși pentru tema de astăzi nu am exagerat cu cactușii și am mers pe o manichiură simplă.

Am ales un model simplu și așa mai văratic. Adevărul e că și vremea de afară așa de tare m-a inspirat, dar nici nu mă plâng :).

Cu o bază, două lacuri de unghii și o matriță am rezolvat repede tema zile.

TPAweeklychallenge –  Cactus nails

Îmi place mult combinația de roz cu gri, dar aici mi-a plăcut tare mult și combinația de roz cu verde. Verdele ăsta de la Eveline , îmi place maxim.  Îl am de foarte mult timp de la verișoara mea din Spania și consistența nu i s-a modificat deloc. De fapt și brelocul în formă de cactus tot de la ea îl am, i l-am ”confiscat” vara aceasta când ne-am revăzut . 🙂

Alături de vedele de la Eveline am purtat roz nuanța Tokyo de la Cupio. Un nuanța tare girly care după părerea mea s-a potrivit tare bine în combinația aceasta.

Prea multe nu prea sunt de spus despre acest model, așa că mai bine te las să îl admiri. 🙂

 

 

Sunt așa curioasă , fetele ce au pregătit pentru tema aceasta

 

  1. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
  2. Deyutza – https://deyutza.ro/
  3. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  4. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  5. Oana – https://www.instagram.com/oanaalexandru_beautyblog/

 

Deyutza

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.