Ce produse am cumpărat/ primit în luna septembrie

Luna septembrie , a fost o lună plină pentru mine. O lună cu un nou mini concediu, o lună cu mici cumpărături.

Nu am cheltuit foarte mulți bani,pentru că am preferat să îi cheltui pe ieșiri și distracții la mare.În plus a început și școala așa ca am fost mai chibzuită, copilul pe primul loc. 🙂

Pentru că am prins ceva reduceri pe la mall, mi-am luat două perechi de pantaloni scurți și două tricouri.

Sincer a trecut prea mult timp și nu mai știu ce și cum,dar știu că am cumpărat din C&A ȘI Terranova. Și mai știu că toate au fost ieftine, maxim 15 lei fiecare

Pentru prima dată am ajuns în jumbo. Nu am în oraș și îmi doream să ajung într-un astfel de magazin. Am ajuns prima dată în Jumbo Constanța și pe lângă o mulțime de chestii pentru copil  mi-am luat și eu câteva. Pe lângă cele care se văd în poză, acum am realizat că am mai avut și o bărcuță tare drăguță, dar am uitat să o pozez.

Pentru că eram în căutarea unei ștampile transparente și bune, am zis să încerc și pe cea de la Cupio. A costat doar 14 lei și mai bine de atât nu se putea.În plus în punguță am găsit și o matriță din plastic. Eu zic că am făcut afacere bună.

Tot la capitolul unghiuțe mi-am luat 3 lacuri de unghii de la Golden Rose,câte o nuanță diferită. Nu știu dacă le voi folosi pe toate însă mi-au plăcut și  nu le-am putut rezista.

Tot la mall, am intrat scurt într-un Melkior și am ieșit rapid tare. M-am dus țintă exact pe ce voiam pentru că nu voiam să mă ispitească ceva. Mi-am luat un top coat, pentru că am folosit , știam că e bun și cel de acasă era pe terminate.Comanda Avon luna Septembrie

Pentru că am găsit ceva oferte la Avon, mi-am luat câteva chestiuțe și unele le-am primit, la îndeplinirea unor condiții. Nici o lună fără produse Avon, pentru că

Mi-am luat două parfumuri, un lac de unghii, din nou o ștampilă, un dispozitiv pentru curățarea periei de firele de păr. Am și primit setul de cercei, un ruj și mascara.

La capitolul produse primite, avem coletul de la Notino. În luna septembrie vechiul Aoro și-a transformat definitiv numele în Notino. Cu această ocazie mi-au făcut și mie o bucurie și mi-au trimis un colet plin cu bunătăți. Ai văzut deja (sper) la momentul acela, pentru că am publicat atât pe facebook cât și pe instagram.

Cam asta e tot, cu ce m-am înnoit în luna septembrie.  După cum am zis și la început, nu am fost multe. Sau dacă e să o iau așa, au fost multe și mărunte 🙂 care nici nu au costat o avere.

Deyutza

3 Comments

  1. putine dar bune ,exact ce iti trebuia sau …..nu,imi plac produsele din jumbo si lacurile colorate de la Golden Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.