TPAweeklychallenge – #20 Halloween nails

Și am ajuns la ultima temă a lunii octombrie. Am început frumos și drăguț cu roz și terminăm cu ceva glitter dar mai înfricoșător. :). Halloween nails în ultima sâmbătă a lunii octombrie.

Nu știu totuși cât de înfricoșătoare va fi modelul, însă știu sigur că este o mani cu specific de Halloween. V-am mai spus nu sărbătoresc, dar îmi place să fac manichiuri pe tema aceasta. Mi-am adunat deja câteva matrițe și am mai văzut câteva pe care le vreau. Am dat deja o comandă sau două cu matrițe atât pentru Halloween cât și pentru Crăciun.

Și de data aceasta m-am folosit și ajutat de lacurile de unghii de la Malika Colors. Sunt perfecte pentru această perioadă și parcă iese altfel manichiura :)) . Pe partea de stamping m-am folosit de 3 matrițe de la Bornprettystore.

Bornpretty -Halloween -L003 , BP-L 099 și BPL- 031 și dacă le vrei pe acestea sau pe altele le poți avea la prețurile reduse de pe site + o reducere de 10% . Asta doar dacă la finalul comenzii în comentarii scrii codul BNDX31

Modelul l-am realizat relativ simplu. Baza fiind un strat de alb Malika Colors, am lăsat să se usuce puțin și apoi cu tehnica burețelului am tapotat puțin glitter. De fapt nici nu știu în ce categorie să încadrez lacul de unghii de la Douglas. Nu e glitter propriu zis,dar are o strălucire aparte. După ce m-am jucat cu burețelul m-am apucat de ștampilat.

Mi-am luat cele 3 matrițe și de pe fiecare mi-am ales câte ceva ce am considerat eu că e ok pentru model. Rezultatul se poate observa mai jos și sunt curioasă cum ți se pare.

TPAweeklychallenge – Halloween nails

 

După cum am zis , aceasta a fost ultima temă pe luna aceasta. Vine noiembrie cu tema ceva mai simpatice,care sper să îți placă de asemenea.

 

Deyutza

3 Comments

  1. super matritele pentru acesta tema ,au iesit super dragute ,tema este perfecta pentru acesta perioada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.