Cu V.I.Poo mersul la toaleta nu mai e o chestie tabu

Atunci când am văzut campania activă pe Buzz store , mi-am zis din start că nu particip la așa ceva. Era ideea de vorbit despre chestii ”intime și tabu.

După o perioadă le-am găsit în magazine, am mirosit pe cel cu lavandă și mi-a cam rămas gândul la el. Mă gândeam să îl cumpăr apoi mi-am adus aminte că era campanie valabilă. Am zis hai să îmi încerc norocul,poate am ocazia să le testez gratis, văd care e treaba cu ele și abia apoi le cumpăr.

Zis și făcut, m-am înscris și la scurt timp am aflat că sunt acceptată în campanie. App dacă vrei să te inscrii și tu poți să o faci aici

Chiar dacă am auzit des fetele spunând, că degeaba se înscriu că doar bloggeri sunt acceptați , să știi că  e o mare prostie. Am văzut multe persoane care nu au blog și care au fost acceptate. Depinde acum și ce criterii au de selecție, și oricum trebuie sa insiști. Rareori se întâmplă să fii acceptat de la prima campanie la care aplici. Perseverența este cheia.

Bun și dacă am terminat cu treaba asta, hai să vorbim puțin despre spray-urile de toaletă V.I.Poo.

Cu V.I.Poo toaleta e fără tabu

Cel mai nou produs Air Wick, V.I.Poo, oferă soluții pentru problema cu care ne confruntăm zilnic, atunci când suntem nevoiți să folosim toaletele comune.

Sincer eu nu credeam că are ce să facă un spray. Am crezut că e un simplu odorizant pentru baie și cam atât. Mda.. ce pot să spun e că mă cam bucur că m-am înșelat în această privință :).

V.I.Poo formează la suprafața apei o peliculă de ulei parfumat care blochează mirosul neplăcut, eliberând, în schimb, o aromă plăcută. Față de alte produse pentru împrospătarea aerului din toaletă, V.I.Poo preîntâmpină mirosurile, nu le acoperă și este ușor de utilizat. Are dimensiuni micuțe și astfel îl poți lua cu tine în geantă, are 55ml dar e tare spornic. După spusele producătorului ar dura cam 300 de pufuri,hmm asta e bine.

Fie că este vorba despre WC-ul de acasă, de la servici, sau  de la restaurant, „mirosim” situațiile în care mersul la toaletă riscă să se transforme dintr-un moment necesar și sănătos într-unul stânjenitor.Da un subiect tabu, despre care mulți ocolesc în a vorbi despre el. A merge la toaletă  e ceva fiziologic și ceva fără de care nu putem trăi. Nu e vina noastră despre ce și cum miroase, și de aceea singura soluție e să păstrăm după noi un miros cât mai plăcut.

E momentul să uiți  de de geamurile larg deschise,și deodorantele pulverizate cu kg prin baie.

V.I.Poo este disponibil cu trei variante de parfum – lavandă, lămâie și Fresh miros marin – care transformă toaleta într-un spațiu al relaxării și inspirație.

Varianta mea preferată e cea cu lămâie și apoi urmează cea cu lavandă. Soțului îi place cea fresh, iar eu sunt cea mai fericită când dimineața pot să intru la baie imediat după el.

Mod de folosire spray-uri de toaleta VIPoo Airwick:

Procedeul e unul foarte simplu.

Agită bine. Pulverizează  de 3-5 ori direct în vasul toaletei, în apă, exact înainte de a o folosi.

Mirosurile urate rămân blocate în interiorul vasului. Mirosurile neplăcute sunt oprite, lăsând un miros de proaspăt în urmă.

Odată cu mirosul neplăcut, VIPoo îndepărtează rușinea și privirile stânjenitoare. Mie una mi se pare perfect mai ales dacă lucrezi împreună cu mai multe persoane și trebuie să folosiți toaleta la comun.

 

Ce părere ai? Cum ți se pare ideea de a folosi astfel de spray-uri pentru toaletă. Folosești sau ai folosi ?

 

Deyutza

20 Comments

  1. inca nu am incercat acest produs ,nu am vazut inca nici in magazine, dar ceva asemanator am vazut intr-un supermarket dar se punea undeva in spatele toaletei cateva picaturi si avea un miros tare placut

  2. Îmi plac aceste odorizante, ma bucur ca sunt consistente și ne pot fi de ajutor vreme îndelungată. Sunt foarte bune pentru ca își mențin aroma un timp mai mare, chiar aveam nevoie de produse inovatoare pentru toaletele noastree

  3. nu le-am incercat, cred ca cel cu limon o sa-l cumpar, imi plac mirosurile proaspete! folosesc un altfel de deo, ceva asemanator acum!

  4. Avusesem ceva similar care mi-a fost tare util 🙂 Ma bucur sa citesc ca exista un nou brand care ofera si 3 variante de arome. Cred ca cel mai mult mi-ar placea cel cu lavanda.

  5. Odorizantele, orice destinație ar avea ele, sunt bune la casa omului.
    Am citit o recenzie favorabilă acestor produse pentru toaletă, deci, merită credit.

  6. Recunosc ca treaba asta cu VIPoo mi s-a parut extrem de amuzanta cand am vazut-o la TV. Si totusi poate fi un produs extrem de util cand te afli in vizita pe la cineva. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.