Rosegal wishlist – Halloween products

Hey hey hey … ți-a fost dor de un wishlist ? Mie sincer da. Așa în mare mi-am mai făcut câte unul dar să îl scriu așa pe ”hârtie” n-am mai făcut demult.
Pentru că se apropie cu pași repezi sărbătoarea asta de Halloween, m-am gândit că ar fi util un astfel de wishlist. Eu una nu sărbătoresc, însă îmi plac unele lucruri care sunt în această perioadă. În plus, dacă eu nu sărbătoresc, poate sunt alte persoane care o fac, iar acest articole îi va fi util.
Mânuța sus cine dă party sau merge la unul … În ce te vei costuma?

M-am tot gândit și eu de-a lungul timpului,dacă ar fi să particip la un party, oare cu ce m-aș îmbrăca. Pentru că nu am talent să mă machiez și nici talent să îmi creez vreo ținută , optez pentru o variantă mai simplă. Așa dar o rochie sau un costum tematic pentru mine ar fi cea mai potrivită opțiune.

Astfel că la o scurtă vizită pe Rosegal mi-au cam sărit ”în ochi” câteva lucrușoare interesante.

 

Rosegal Halloween  Wishlist

New product 30% off + turntable draw coupon, up to $20 off (full reduction) 

Prima pe lista este rochia asta roșie. Eu o văd potrivită pentru o vampiriță sexy :). Un machiaj sexy și un ruj roșu ar fi cam tot ce aș avea nevoie pentru a o completa. Eventual dacă nu iese machiajul pot adăuga masca de plasă cu păianjeni și gata look-ul.

 

 

 

Dacă rolul unei vampirițe este luat de altcineva și nu vrei să fiți  două atunci poți incerca să fii Pumpkin Queen. O rochie ca și dea de mai jos, sau oricare alta pe care le găsești aici 

 

 

 

 

Pe lângă toate rochiile se găsesc o mulțime de accesorii, atât pentru a putea fi purtate la ținute cât și pentru decorare. Masca aceasta mi-a atras atenția însă am văzut și alte chestii interesante.

Cu un asemenea pahar în mână, i-ar sta bine oricărei regine 🙂 . Nu ? Tu ce părere ai ?

 

Ție în ce ți-ar plăcea să te costumezi ? Nu contează poate fi un persoanaj atât pozitiv cât și unul negativ. Cum ți se par alegerile mele? Ai purta una dintre rochiile alese de mine, sau te ai axa pe altceva ?

Toate aceste reduceri se găsesc pe Rosegal Halloween Sale , ești la un click distanță.

 

Use code “RGTina” for all order with over 25USD save 3USD

Use code” RGTina” for all order with over 50USD save 6USD

Use code” RGTina” for all order with over 100USD save 12USD

Deyutza

16 Comments

  1. Toate alegerile tale sunt interesante. aș alege rochia roșie și ochelarii.
    Cum nu cred că mai am timp pentru comanda pe Rosegal, improvizez ceva, pun pelerina cu două fețe, pălăria de vrăjitoare, gata de petrecere 🙂

  2. Sunt interesante ambele rochii, mai mult tind către prima rochie, îmi place mult modelul, ideal pentru o vampirita. Paharul, mi se par iar, un detaliu interesant, demn de o regina, acum, eu zic ca merge și pentru vampirita. Îmi place Halloween, o sa o pictez pe Maria mea și câțiva copii și vom merge la 2-3 persoane, caroea le place Halloween, să colindam.

  3. Nu am fost la nici o petrecere cu tematica mai ales de Halloween si nici nu cred ca mo-ar face placer sa merg dar imi place rochita mov ,este superba ,o alegere foarte buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.