Notd – Autumn colors by Malika Colors

În ultima vreme am folosit la greu produse Malika Colors. M-am axat mult pe base coat-ul cu vitamine dar și pe uleiul de cuticule. Am folosit o perioadă lungă Eveline 8în 1 dar momentan m-am reprofilat. Nu pentru că nu ar mai da rezultate, ci pentru că momentan îmi place mai mult. Nu usucă cuticulele și asta contează pentru mine.

Dacă tot m-am întors la Malika Colors, am zis să mai fac și o mani cu lacurile de unghii din gama Halloween pentru că nu le-am mai folosit demult.

Pentru că după mine, simbolul toamne sunt frunzele arămii căzute prin parcuri, cam asta am vrut să reprezint și eu.

Așa dar am aplicat bază, griul tare frumos și apoi m-am jucat cu 3 culori pe o matriță de frunze.  Am aplicat portocaliu, vișiniu și auriu am tras cu racleta peste toate și a ieșit ceva frumos.

Autumn colors by Malika Colors

Gri , portocaliu și vișiniu sunt din colecția Halloween și toate au numărul 666 deci mai multe detalii nu pot da. 🙂 Oricum găsești întreaga colecție pe site -ul Malika Colors. Fiecare sticluța are 12 ml, o cantitate mare și suficientă pentru o perioadă foarte lungăăă.

Pe lângă cele 3 nuanțe am  pus și câteva picături din lacul de unghii Abu Dabi 24k. Acest lac de unghii are în compoziția sa particule de aur de 24k . Da e primul și singurul lac de unghii pe care îl am și este atât de prețios.

Nu am făcut nimic deosebit, doar am folosit lacuri de unghii deosebite așa că nu are rost să mă mai lungesc. Las mai jos câteva poze cu manichiura în cauză și sper să fie una de inspirație și pentru tine.

Sunt curioasă ce părere ai :

  • Despre lacurile de unghii Malika Colors
  • Modelul realizat cu lacurile de unghii Malika Colors
  • Ce nuanțe de lacuri de unghii folosești în manichiurile tomnatice.

 

 

Deyutza

2 Comments

  1. imi place tema dar si nunatele folosite ,chiar ca ai surprins o parte a toamnei cu coloritul ei superb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.