TPAweeklychallenge – #19 Haunted House

Hey hey hey… și uite cum încet încet ne apropiem de finalul lunii octombrie. Odată cu el și sărbătoarea de Halloween.  Eu nu sărbătoresc și nici nu particip la petreceri de genul, dar îmi place să fac modele pe unghiuțe în temă.

Pentru că de curând mi-am mărit stocul de matrițe de Halloween, astăzi îți prezint una. Aceasta Halloween Day L003 am ales-o din timp pentru că știam că pe viitor  va veni tema cu haunted house si nu numai.

Mereu mi se pare că nu am suficiente matrițe și mereu când vreau să realizez un model, nu am de fapt nimic, și nimic nu îmi iese așa cum plănuiam.

Această matriță Halloween Day L003 are cam tot ce am nevoie pentru o astfel de temă dar și pentru Halloween în general. Are 6 modele mari dar și o mulțime de alte modele micuțe perfecte pentru a fi ștampilate după bunul plac.  Momentan costă  2,99$ redus de la 5,99$ , dar dacă cumperi des de pe site si faci recenzii poți să primești puncte inapoi ce se transformă în reduceri. De asemenea am și eu un cod de reducere de 10% , nu trebuie decât să pui la final în comentariu BNDX31.

TPAweeklychallenge –  Haunted House nails

Am încercat eu să realizez ceva, nu a ieșit exact ce voiam însă îmi place cum se vede totul peste griul ăsta mat. Nu știu dar cred că doar  o dată l-am mai folosit, și parcă îmi pare rău. Se vede foarte fain și mai ales pentru modele cum e cazul astăzi.

Lacul de unghii e de la Avon și îl am de multă vreme,doar că nu i-am găsit contextul până acum. Pentru ștampilat am folosit lacul de unghii de la Malika Colors, care din nou mi s-a părut cel mai potrivit pentru astăzi. Nu l-am mai folosit demult și uitasem cât de pigmentat și cât de ușor se lucrează cu el. Nuanța este din gama Halloween și se numește 666.

Cam asta e ce-am realizat pentru astăzi. Te las mai jos cu câteva poze dar și cu invitația de a le vizita și pe restul fetelor. Deja am văzut o mani care îmi place mult și îmi spun eu oare de ce nu m-am gândit la asta :)).

 

 

 

 

Cum ți se par astfel de unghii de Halloween? Ai  purta? Porți ?

 

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.