Păstrează-ți imunitatea cu produse Apidava

Odată cu venirea sezonului rece, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil și mai receptiv la virusurile gripale şi la răceli. Eu una cred că cele mai bune produse pentru imunitate sunt cele naturale. Mierea combinată cu diferite alte alimente  fac minuni mai ales în sezonul rece.

După cum am mai spus, mă mai repet și de data aceasta imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se apăra de agenții patogeni. Acești agenți sunt  – virusuri, bacterii, paraziți și toxine. Sistemul imunitar este un sistem complex de celule și molecule (anticorpi) al cărui rol este să asigure protecția împotriva agresorilor.

Toamna este sezonul perfect când suplimentele alimentare așa cum e mierea cu propolis ,polen și lăptișor de matcă,trebuie consumate cu regularitate.

Vântul ,ploile, frigul ne fac să devenim vulnerabili la răcelile și gripele de sezon. Astfel că sistemul imunitar trebuie întărit pentru a evitat toate aceste neplăceri. Un sistem imunitar slăbit lasă organismul vulnerabil la aproape orice tip de boală și în mod deosebit la cele infecțioase. Din fericire, tot mai mulți oameni se îndreaptă către metodele naturale de imunizare fata de infecțiile căilor respiratorii.

https://www.facebook.com/DeyutzasBlog/videos/311231546144061/

Păstrează-ți imunitatea cu produse Apidava

Dimineața pe stomacul gol, încep zilnic cu o linguriță de Royale Cocktail și esență de propolis.

Royale Cocktail – este un produs bogat în vitamine: B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime și proteine naturale. Produsul Royale Cocktail este un supliment nutrițional, revigorant, care ajută organismul să lupte împotriva bolilor. Se recomandă ca adjuvant în suprasolicitare fizică și intelectuală, deficiente imunitare, întârzieri de creștere la copii, stări de slăbiciune, reumatism, afecțiuni hepatice, tonic general. Produsul se recomandă sportivilor, copiilor, femeilor însărcinate, vârstnicilor, și tuturor celor cu carențe ale sistemului imunitar.

♥ Polenul de albine conţine toţi micronutrienţii necesari pentru sănătatea noastră, care de multe ori lipsesc din alimentele procesate. Polenul este indicat în anemie, oboseală, ajută digestia, și întărește sistemul imunitar.

♥  Lăptișorul de matcă are un efect revitalizant 5-8 săptămâni. Acesta este unul dintre cele mai prețioase produse ale stupului, fiind considerat că având un puternic efect revitalizant pentru organism.

Ingrediente: miere polifloră – origine 100% ROMÂNIA, polen 14%, lăptișor de matcă 2%

Un alt ingredient minune pe care îl consum eu și copilul meu, este Esența de propolis.

Esenţa de propolis este un supliment alimentar, iar aceasta poate fi folosită și de uz extern şi intern.

Este un produs inovativ care nu conţine alcool şi înglobează esenţa propolisului care conţine toate principiile active din tinctură dar care poate fi consumat de către toate categoriile de persoane inclusiv copii.

♥ Ingrediente:
– apă
– extract propolis 30%

Este un produs dedicat în special copiilor şi persoanelor bolnave.

♦ Între acţiunile terapeutice se pot enumera:

– antimicrobiană
– antibiotică
– antifungică
– antiinflamatorie
– analgezică
– antioxidantă
– anti-tumorală

 

♥ Avantaje
– nu conţine alcool
– poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, şoferi, etc.
– nu pătează, nu colorează dinţii, pielea, etc.
– nu este lipicios
– este o soluţie apoasă fiind mult mai uşor asimilat de către organism
– are gust plăcut acrişor-astringent aromat
– se dizolvă omogen în orice lichid (nu utilizaţi lichide fierbinţi)

Mod de administrare

– 1-3 picături/kg corp în administrarea propolisului.
– intern -10-20 picaturi de două ori pe zi sau la sfatul medicului în diferite afecţiuni.
– extern -aplicaţie locală în strat subţire.

Eu il dau copilului meu, de câteva dimineți. Are 25 de kg și îi dau câte 20 de picături de 2 ori pe zi dizolvate în puțin lichid. Sincer acum câteva zile dădea semne de ceva viroză, dar l-am ”îndopat” bine cu produse apicole și văd că nu mai zice nimic. 🙂

O linguriță de Royale Cocktail  și una cu esență de propolis și uite așa trecem din nou iarna fără nici o răceală serioasă.

Fiind suplimente alimentare naturale , e bine să începi din timp să le folosești. Asta dacă vrei să treci cu bine peste iarnă. Acestea nu sunt ca și antibioticele sau mai știu eu ce altfel de tratamente,să le iei 7 sau 10 zile și gata și-au făcut treaba. Acestea trebuie consumate zilnic o perioadă lungă de timp.

Eu recomand ca aceste suplimente să fie consumate zilnic, la început poate fi mai greu dar în timp, devine ceva normal.

Extractul de propolis l-am folosit chiar și extern pe o mușcătură de țânțar. Copilul meu face niște bubițe tare urâte cu lichid,  și cu acest extract am încercat să îl calmez. Am aplicat direct pe bubiță și în două zile aceasta s-a retras ca și cum n-ar fi fost niciodată acolo.

Sunt curioasă tu cum îți menții imunitatea și sănătatea în sezonul rece. Crezi în puterea mierii și a produselor apicole sau preferi medicamentele clasice ?

 

 

Deyutza

8 Comments

  1. Mirea si produsele apicole nu ar trebui sa lipseaca din casa mai ales in sezonul rece si daca avem copii .Este un mare ajutor in raceli alaturi de ceaiuri si chiar consumata singura ,mierea face minuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.