Ce produse am cumpărat /primit în luna august

Hello my dear:)

Astăzi vin din nou cu o restanță, o restanță din luna august.  Septembrie a fost jale pentru mine, și nu am reușit să mă mobilizez tare mult. Intenție am avut eu dar de concretizat prea puțin. Zic de  intenție pentru că da am pregătit pozele, unele chiar le-am și pus în draft pe blog,dar nu a fost nimeni să scrie și câteva cuvinte într-o postare.

Luna august nu a fost o lună foarte ”productivă”, pentru că am preferat să cheltui banii în concediu din septembrie:)  Totuși două comenzi pe două site-uri diferite tot am avut 🙂

 

Comandă Notino

De pe Notino, nu mi-am luat decât câteva lucrușoare. De fapt am profitat de câteva reduceri și cu 100 de lei mi-am luat cele de mai jos.

Prima de care am fost tare încântată și știu că am făcut o afacere foarte bună este peria  Tangle Teezer . Peria asta este foarte lăudată și destul de scumpicică, aș putea spune. Știu că era și pe la Avon și acolo se vindea cu 60 de lei. Eu pe Notino am găsit-o cu 29.90 lei. Deci da o super afacere, aș putea spune.

Ce lângă perie mi-am luat o nouă sticlă de tratament 8 în 1 de la Eveline, de care nu prea mă pot despărții. O lumânare parfumată de la Kringle Candle dar și două spary-uri de cameră de la Air Wick. Unul dintre ele e cu aromă de brad iar celălalt e cu aromă de cireșe, e ceva dulce…așa pe gustul meu.

De la Libris am primit cele două cărți, despre care (cred) că ai citit deja recenziile.

 

De pe Wildfashion mi-am comandat două chestii, perfecte pentru concediul din septembrie.

Mi-am luat un costum nou de baie, dar și o salopetă. Sincer anul acesta cred că mi-am luat vreo 5 costume de baie,dar de nici unul nu am fost pe deplin mulțumită. Într-un final l-am găsit pe acesta și chiar nu îmi pare rău deloc că l-am luat/ales.

Salopeta îmi place și ea tare mult, abia aștept primăvara/ vara viitoare să o pot purta din nou. Dacă țin bine minte undeva pe la 100 de lei m-au ajuns și aceste două produse.

 

 

Din categoria cumpărături Random , mi-am luat câteva lacuri de unghii, două balsamuri de buze, dar și o mică comandă la Avon . Unele dintre aceste produse au fost pentru mine, altele le-am făcut deja, sau urmează să le fac cadou.

Cam asta e tot cu ale mele cumpărături din luna august. Am spus la început că nu sunt tare mult, dar adunate… au fost ceva.

Sincer nu mai țin minte ce am cumpărat în septembrie, dar trebuie să caut pozele și să revin curând și cu postarea de luna trecută. 🙂

Ți-a făcut cu ochiul ceva din ce ți-am arătat în articolul de astăzi? Dacă da , sunt curioasă să aflu ce anume.

 

Deyutza

One Comment

  1. cartile imi fac cu ochiul ,am descoperit iar lectura pentru ca sunt scarbita de ce vad la televizor asa ca m-am apucat sa citesc seara si imi place ,chiar sunt mai linistita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.