Notd : – Autumn nails with Bornpretty & Melkior polish

Acum câteva zile prezentam o manichiură văratică și astăzi vin cu una tomnatică.

Baza aceste manichiuri pleacă de la lacul de unghii Bornpretty.  În această gamă are 6 nuanțe frumoase iar eu mi-am ales nuanța Orange Autumn. Sincer pe site nuanța se vede mult mai frumos, un maro mai potolit. Totuși nici această nuanță nu este urâtă și zic eu că se completează foarte bine cu lacul de unghii hollo de la Melkior.

Lacul acesta de unghii are o opacitate destul de bună și nu a fost nevoie decât de un singur strat pentru o acoperire perfectă. Sticluța are 6ml și costă 3,59$ , un preț bun aș putea spune . Am purtat manichiura cam o săptămână și a rămas aproape intactă, nu mă pot plânge de nimic.

Pentru acest model m-am inspirat din numele lacului de unghii, acesta se numește Orange autumn.

Așadar, am aplicat lacul de unghii, iar pentru completare am aplicat câte frunze- waterdecals.

Mi s-au părut că dau bine pe acest maro și se completează frumos.  Și pe acestea le am de mult, cred că de toamna trecută și sunt tot de pe Bornprettystore.

Ți-am zis aici e locul de unde mă aprovizionez cu tot felul de accesorii pentru unghii și modele frumoase. Prețurile sunt mici iar calitatea este una bună, mereu am fost mulțumită de ceea ce mi-am luat. În plus la comenzile mai mici de 10$ coletele ajung acasă chiar la ușă. Asta mă bucură că astfel scap de poșta vamală și chinurile de pe acolo.

Autumn nails with Bornpretty polish

De ceva vreme folosesc acest top coat de la Malika Colors și îmi cam place. Nu l-am înlăturat de tot pe cel de la Eveline,dar acesta îmi place că nu îmi usucă cuticulele. Așadar îl recomand și pe acesta dar și pe cel de la Eveline 8în 1.

Nou lansata ojă Holo de la Melkior a completat foarte frumos modelul pe care am decis să îl realizez.

În plus acum Bornpretty este în sărbătoare și poți profita de multe reduceri. În plus poți avea și o extra reducere de 10% ȘI CADOU surpriză dacă la finalul comenzii, la secțiunea comentarii adaugi numele BNDX31 .

 

 

Deyutza

3 Comments

  1. imi plac frunzulitele aplicate ,pentru mine oja este cam prea inchisa dar arata foarte bine pe unghiutele tale ,o manechiura in ton cu anotimpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.