TPAweeklychallenge – #18 Pumpkins

Hello, hello

Și uite cum trece timpul și suntem deja la tema cu numărul  2 a lunii octombrie. Dacă sâmbăta trecută am avut o temă cu mult roz, o temă plăcută tuturor, de astăzi dăm startul halloween-ului. 🙂  Ei bine nu dau eu start  Halloween-ului, însă încet încep  pregătim mani, perfecte pentru inspirație. Halloween-ul  se apropie cu pași repezi, iar cine e pasionată de unghiuțe, trebuie să aibă de unde alege.

Prima temă a fost ceva mai ”light” dacă pot spune așa, și de aceea am început cu dovleceii. Sincer această temă și acest model mi se pare ușor de purtat și nu e ceva ieșit din comun.

Eu una văd această manichiură, ca fiind purtată zi de zi și nu doar în noaptea/ perioada halloween-ului. Nu petrec și nu sărbătoresc nimic, însă ca de fiecare dată, orice eveniment, e prilej bun pentru o temă bună pentru modele pe unghiuțe.

 

TPAweeklychallenge –  Pumpkins nails

Pentru această temă m-am descurcat onorabil și totul a fost relativ ușor.  Această manichiură aș putea spune că a fost făcută cu majoritatea produselor de la Malika Colors. Zic majoritatea pentru că top coat-ul a fost de la Flormar și matrița cu modelul imprimat de la Bornprettystore BP-L099 . Matrița este la 50% reducere, dar dacă mai vreo o extra reducere de 105 nu uita să pui la finalul comenzii codul BNDX31 

Așa dar bază  cu vitamine Malika Colors , două straturi de nuanță portocalie numărul 666 și dovlecei ștampilați cu nuanța neagră tot numărul 666. Cele două nuanțe sunt de anul trecut din colecția Malika Colors lansată special pentru Halloween. Foarte drăguțe ambele iar negru merge perfect și pentru ștampilat. După tot acest procedeu, am sigilat totul cu un top coat Flormar și apoi mi-am îngrijit cuticulele cu uleiul vitaminizant cu flori de lotus.

Cam atât pentru săptămâna aceasta, sper că ți-a plăcut acest model. După cum am zis acesta este așa mai light, săptămâna viitoare urmând ceva mai înfricoșător. Casă bântuită mai exact ….să vedem ce îmi va ieși.

Până una alta eu trec și pe la colegele mele, sunt curioasă ce dovlecei au pregătit. Vii și tu ?

 

 

  1. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
  2. Oana –https://www.instagram.com/oanaalexandru_beautyblog/
  3. Deyutza – https://deyutza.ro/
  4. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/?hl=ro
  5. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  6. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
  7. Andra Kat- http://andrakat.com

 

Deyutza

6 Comments

  1. Ojele de la Malika sunt numai potrivite pentru modele cu tematica Halloween. Modelul realizat de tine imi place la nebunie. ???

  2. Nu doar ca oja are o nuanță foarte frumoasa, dar ai reusir sa realizezi și un model foarte frumos. Mie îmi plac unghiutele tematice, cele de Halloween îmi par foarte haioase.

  3. foarte mult imi place tema acesta si ti-au iesit perfect,tare mi-ar place si mie o asemenea manechiura haioasa ,Malika este preferata mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.