Lansare Hollo Nails și farduri de pleoape Ultra Metalice Melkior

Astăzi 9.10.2018 Melkior au din nou lansare. De data aceasta cele lansate sunt 3 nuanțe noi de lacuri de unghii holografice. Alături de cele 5 nuanțe deja existente se mai alătură :

  • ·         HOLOGRANUDE (ref.21330, ref.21785)
  • ·         HOLOGRAVIOLET (ref.21331, ref.21786)
  • ·         HOLOGRAFEEL (ref.21332, ref.21787)

Eu am primit spre testare două dintre ele și anume Holograviolet ,Hologranude.     De cum le-am primit le-am și pus la treabă,pentru că eram tare nerăbdătoare să văd cum arată pe unghii. De cum le-am aplicat am rămas tare încântată și m-au făcut să îmi doresc și alte nuanțe.

Conțin particule perlate foarte fine care capătă în lumină diferite reflexii minunate. Rezistența este una bună și deși mă așteptam să se șteargă foarte greu, am rămas uimită din nou. Mă așteptam ca acele particule să îngreuneze ștergerea, mă gândeam că au textura cumva ca a lacurilor de unghii cu glitter, dar se pare că m-am înșelat. 🙂

Acoperirea este una foarte bună, un singur strat de lacu, iar rezultatul este unul uimitor. Poate că știi dar de fel obișnuiesc să aplic două straturi, doar așa pentru ”control”. Ei bine de data aceasta chiar nu a fost nevoie, un singur start a fost mai mult decât suficient.  Uscarea- uscarea este și ea una foarte rapidă. Din nou am rămas plăcut impresionată dar și bucuroasă. Urăsc când trebuie să stau foarte mult cu degetele  în sus până mi se usucă lacul de unghii.

Ca și restul lacurilor de unghii de la Melkior acestea se găsesc în două variante de gramaj. Cele de 15ml dar și cele de 4,5 ml. Cele de 15ml costă 39 ,90 lei iar cele de 4,5 ml costă 14,9lei.

Sincer mie personal mi se par mult mai practicele cele în variantă mică. Astfel sunt sigură că reușesc să folosesc tot produsul și așa pot să îmi tot recumpăr sticluțe.  Iar prețul este și el unul foarte bun.

 

Holograviolet

Hologranude

Dacă îți dorești să le ai și tu în colecția ta atunci ești la un click distanță 🙂 Alături de aceste lacuri de unghii Melkior a mai lansat si 3 nuanțe de farduri la fel de metalice.

Lansare farduri de pleoape Ultra Metalice

Melkior a lansat 3 farduri de pleoape Ultra Metalice, care se gasesc atat sub forma de cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva:

  • ·         DELICIOUS FIG (ref.11983, ref.11883)
  • ·         VIOLET SPELL (ref.11984, ref.11884)
  • ·         GREEN SAGA (ref.11986, ref.11886)

Sunt farduri care confera un aspect metalic intens cu efect 3D, prezinta rezistenta indelungata, asigura acoperire excelenta, sunt intens pigmentate si au o aderenta buna la nivelul pielii. Este bine de stiut ca au o consistenta mai densa si mai cremoasa, fiind secretul unui machiaj care sa arate profesional. Au o formula cu continut foarte ridicat de perle, ceara de floarea soarelui si Jojoba.

Fardurile Ultra Metalice se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor. Aplica-le uscate cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele pentru un machiaj mai cuminte. Pentru un efect si mai intens, aplica fardul pe pleoape cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat, in prealabil, Fixator de machiaj.

In plus, Melkior a creat inca 2 nuante superbe de fard de pleoape, una mai perlata decat alta:

  • ·         SENSIBILITY (ref.11982, ref.11882)
  • ·         SWEET BLINK (ref.11985, ref.11885)

Sunt farduri cu aspect perlat intens, extrem de pigmentate, care contin particule fine de sclipici. Asigura acoperire excelenta, rezista in timp, se aplica uniform si prezinta aderenta buna. Inca o data, le poti aplica uscate sau umede, in functie de machiajul pe care doresti sa-l obtii.

Primii 100 de clienti care cumpara AZI un Fard de Pleoape din Noua Colectie, primesc CADOU o Oja perlata Holografeel 4,5ml!

Preferata ta care este ?

Deyutza

4 Comments

  1. Ambele nunate sunt foarte frumoase si chiar mi-as dori sa le am in colectia mea. ❤️❤️? De acum se va purta din ce in ce mai mult sclipiciul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.