Ce produse am terminat în luna august

Da știu august s-a terminat demult, dar eu din păcate n-am fost destul de productivă să scriu articolul la timp.

În luna august am avut din nou o perioadă de curățenie printre cosmetice și așa am mai aruncat/făcut cadou câteva.

Printre ele se numără 4 rujuri Avon, 1 ruj Flormar și 7 eye-linnere de la diferite branduri. Pe lângă asta am mai dăruit mamei un fard mono Douglas, care e verde și eu nu prea folosesc această nuanță. I-am dat și fondul de ten de la Note pentru că am decis că nu mi se potrivește.

Pudra și buretele de silicon le-am dat și pe ele pentru că am decis că le țin degeaba. Siliconul ăla e chiar cel mai neinspirat lucru pe care l-am cumpărat în ultima vreme.

Produse terminate în luna august

Din categoria ce produse am terminat, pot spune să am și terminat câteva,nu doar le-am dăruit :).

La capitolul igienă, am terminat un gel de duș de la Balea, un gel intim de la Avon și o apă de colonie de la Anian. O aveam de ceva timp și sincer s-a terminat foarte greu. Acum pe timp de vară mi-a fost utilă pentru a mă răcori. Am pus-o într-un recipient cu pompiță și am pulverizat.

Pentru că demachiere este foarte importantă, am terminat două recipiente cu apă micelară. Una de la Nivea și una de la GreenLab dar și una de la Bionike . Pe lângă cele 3 am terminat și crema de zi de la L´oreal și un pachet de dischete demachiante.

La parfumuri am făcut un fel de project pan și am terminat 3 sticluțe de parfumuri. Toate 3 sunt de la Avon – Avon Luck, Avon Cherich și Today Tomorrow Always In Love, cel din urmă îmi place cel mai mult.

La capitolul beauty- am terminat fondul de ten de la Essence,un ruj de la Avon, daaa mai termin și câte un ruj:) Cutiuța cu minuni de la Oriflame nu am golit-o complet, însă o aveam de mult timp și am zis hai  să o aruncă că și așa am alte cutiuțe.

La diverse am terminat produse din mai multe categorii.

Lumânarea ”parfumată” de la  Pepco, a ars aiurea și nici nu miroase, deci nu o recomand 🙂

pe lângă am mai termina un mini gel de dus de la yves rocher din categoria de crăciun. O cremă de gălbenele,bună la toate,un spray pentru uscare rapidă a manichiurii,un deo Nivea în varianta mini dar și o mostră de cremă de plajă pentru copii Bionike.

Cam asta e tot ce am terminat eu în luna august, zilele viitoare vine și articolul pe septembrie.

Tu ce produse ai mai folosit/terminat ?

Deyutza

5 Comments

  1. Gelul intim de la Avon chiar e foarte bun..imi place si il folosesc tot timpul si e preferatul meu….am avut si eu lumanarea de la Pepco..chiar nu miroase cand o aprinzi..deodorantul nivea e preferatul meu ..imi.place mirosul proaspat si fresh pe care il lasa…parfumurile de la Avon chiar persista..preferatul meu este Tomorrow

  2. destul de multe produse ,imi plac cele de la Balea ,parfumurile ,de fapt cam toate imi plac ,eu in genere am consumat cu un pic de ajutor din partea fetitei mele ,parfum ,crema ,gel de dus si sampon ,dischete demachiante la greu si apa micelara ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.