Tropical Punch-L002 by Bornprettystore

Acum vreo 2 luni am dat vreo 3 comenzi pe Bornprettystore. Mi-am luat ca de obicei mai multe matrițe, dar și două lacuri de unghii și câteva waterdecalsuri.

Acum de curând mi-au ajuns două comenzi și o mai aștept pe cea de-a treia.  Din păcate sau nu, cele două comenzi au fost compuse din ”treburi” văratice.

Matrițe cu frunze tropicale,papagali și ceva flamingo. În plus declasurile sunt cam la fel 🙂 Printre se mai numără și ceva tomnatic dar prea puțin.

Cu toate acestea am vrut să îți arăt o manichiură pe care am purtat-o pe la sfârșitul lui septembrie. Eram încă în febra concediului, cu toate că afara erau doar 2-3º  .  Nu voiam să las frigul în viața mea, așa că am continuat cu manichiuri văratice.

Tropical Punch-L002

 

Modelul s-a imprimat foarte bine și destul de ușor. Pe imaginile mari nu am avut probleme . Pe modelele mici, spre exemplu la flamingo am avut ceva dificultăți dar m-am descurcat într-un final. 🙂

Matrița este una dintre cele mari cu o mulțime de modele. Prețul său este de 3,59$ redus de la 5,99$. Deși nu mai e vreme pentru ea, pot spune că am făcut o afacere. La vara viitaore voi fi pregătită și voi avea toate ”ustensilele”pregătite.

 

Pe lângă matriță am folosit și 3 lacuri de unghii Avon, Essence dar și Sephora. Baza de unghii este una de la Malika Colors. M-am cam îndrăgostit de aceasta și fac abuz de ea în ultima vreme. Dacă nu ai încercat-o încă, te invit să o faci, nu o să îți pară rău.

Lacul verde nu este un lac special pentru ștampilat, și cu toate acestea după cum se poate vedea, modelul s-a ștampilat foarte bine. S-a ștampilat rapid și perfect.

 

 

Rezultatul- o manichiură perfectă pentru vară. Sper totuși dacă văd soarele și vremea bună,această manichiură, să nu se părăsească. Nu vreau încă să vină iarna așa că o vreme frumoasă e vară e tot ce vreau în acest moment.

Matrița folosită o găsești pe site, este încă pe stoc. Dar dacă ești genul care cumpără în extrasezon la reduceri,atunci poți să îi dai drumul. Am pentru tine și un cod de reducere 10%. Folosește BNDX31 și poți beneficia de reducere pe lângă reducerile deja de pe site.

 

Deyutza

8 Comments

  1. pe mine ma duce cu gandul la toamna acele frunzulite dar imi place mult ideea au iesit super, imi plac toate matritele astept si alte teme la fel de interesante

  2. Imi place mult cum ti-a iesit manichiura. Niciodata n-am vazut matrite care sa imprime asa bine modelele pe unghii.

  3. Eu nu am folosit pana acum modele pe unghii fiindca nu stiu sa le aplic, dar as avea mare nevoie pentru o nunta la care trebuie sa merg in noiembrie. Daca dau acum comanda oare ajunge intr-o luna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.