Răsfăț total cu Tesori D’Oriente gama Ayurveda

Brandul Tesori d’Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d’Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.

Brandul Tesori d’Oriente, un brand italian, cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi.  Aceste ritualuri te eliberează de stresul cotidian şi îți conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.

Răsfăț total cu Tesori D’Oriente gama Ayurveda

Produsele au arome senzuale unice, și oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Mi-am dorit demult să testez aceste produse, dar mereu am tot amânat momentul. De ce? Simplu pentru că mai aveam acasă alte zici și nu avea rost.

M-au atras mereu ambalajele lor drăguțe, pentru că recunoaște sunt tare atractive.

Odată cu evenimentul Bucovina Beauty Event am reușit să intru în posesia a 3 produse Tesori D´Oriente din gama Ayurveda.  Ayurveda reprezintă un sistem de cunoștințe medicale indiene care provine din textele sacre ale Vedelor. Există patru Vede: Rig-veda, Sama-Veda, Yajur-Veda și Atharva-Veda.

Setul de îngrijire  pe care l-am primit este compus din gel de duș, cremă de duș și apă de toaletă.

Crema  de duș și gel de duș Ayurveda Tesori D’Oriente

Ambele produse sunt minunate și perfecte pentru baie , sunt intens hidratante și  miros a relaxare :). Ambele produse conțin aloe vera, gălbenele, uleiuri de amla, de neem şi de susan.  Astfel după baie, ies nițel parfumată 🙂 cu o aromă orientală,care îi place și soțului meu.

Ambele produse au o culoare crem și o textura ușor lichidă.Fac spumă suficientă, curăță bine și hidratează pielea.

Crema de duș are un recipient din metal, da e primul produs care îl am într-un asemenea recipient. Are 500ml și am o perioadă lungă de acum cremă de duș :). Nu  e nevoie de mult pentru a te spăla, însă mie uneori îmi place să exagerez și mai torn așa în neștire pentru un plus de arome.

Gelul de duș vine în varianta ambalajului de plastic însă sincer îmi place mai mult. Are 250ml dar și are acel lanț , care sincer nu știu la ce ajută dar îmi place.

De fapt printul tuturor produselor îmi plac și cred că acesta este și unul dintre motivele care am vrut să am aceste produse.

Un lucru important pe care l-am descoperit, aceste produse nu conțin parabeni, coloranți, uleiuri minerale sau siliconi. Eu zic că acest lucru este unul foarte bun și important.

Prețurile sunt mici și perfecte pentru orice buzunar. La un scurt search pe internet am găsit crema de duș 500ml la 18 lei și gelul de duș 250ml cu 13lei. Bineînțeles prețurile pot să difere de la magazin la magazin.

 

Apă de toaletă Tesori D’Oriente Ayurveda

Acest spray parfumat vine în varianta de 100ml. Recipientul său este la fel ca cel al cremei de duș și anume metal. Ambalajul tare draguț, de fapt pe mine ma cam cucerit nuanța turcoase și toate florile orientale de pe etichetă.

Îmi place că, deși este o apă de toaletă, mirosul este persistent,undeva la 5- 6 ore.  Având în vedere prețul mic de aproximativ 31 lei, raportul calitate-preț este excelent. Dacă mă urmărești știi deja că eu am probleme cu aromele și persistența lor. Oricum parfumelul e perfect pentru a fi luat și î geantă, asta numai dacă nu ai un clutch micuț.

  • Note de vârf: portocală, lămâie, bermamot
  • Note de mijloc: piper, condiment, iris, y-lang, y-lan, violet
  • Note de bază: patchouli, lemn de cedru, chihlimbar, vetiver, balsam peruvian.

Arome este una mai grea, puternică  și e tare posibil să nu placă tuturor. Dar mie îmi place simt un miros de  citrice,piper,iris.

Ca și o concluzie îmi plac tare mult aceste produse și nu știu ce a fost în capul meu, de nu le-am încercat mai demult. În urma acestei experiențe clar voi mai încerca și alte game/produse.

Tu ai încercat aceste produse? Cum ți se par?

Deyutza

14 Comments

  1. Din brandul Tesori d’Oriente am incercat gama Floare de Lotus , Orhidee Indiană, Mosc Alb. Sunt produse minunate, deosebite care ne-au placut tare mult.

  2. am avut ocazia sa incerc aceste produse din gama Tesori ,imi plac mult ,miros divin si sunt produse de calitate cu preturi destul de acceptabile

  3. Nu am avut ocazia sa incerc aceste produse , dar acesta prezentare ma determina sa le cumpar

  4. Am auzit de acest brand..dar inca nu l-am testat ! Chiar sunt curioasa de parfumul gelului de dus !!

  5. Am gelul de dus, misoase dementisl, plus ca lasa pirle catifelata iar mirosul persista cateva ore bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.