B.U. – pasiune și prospețime

Dacă zilele trecute vorbeam despre șamponul adolescenței mele, astăzi vorbim despre unul dintre parfumurile adolescenței.

Parfumurile sunt mereu un subiect interesant atunci când vine vorba de discuții între femei. B.U. pentru că despre acest brand e vorba, a fost și va fi un parfum al adolescentelor. Cel puțin asta e părerea mea, prețurile bune, perfecte pentru orice buzunar fac ca aceste parfumuri să se vândă foarte bine.

După cum ziceam am folosit B.U. prin adolescență iar ed câțiva ani, m-am axat pe alte branduri. Chiar îmi era dor să mai am un parfum B.U. cel galben îl am și acum în minte. Mereu când voiam să-l pun în coș, îmi aminteam că mai am 30 de parfumuri care mă așteaptă acasă și amânam din nou momentul.

Atunci când la evenimentul Bucovina Beauty Bloggers, am văzut că din partea Sarantis România am primit un beautybag B.U. am fost în culmea fericirii.  Am primit 4 produse, câte 2 din game diferite. Două au fost din gama B.U. In Action 0% și două B.U. passion.

B.U. Passion pentru femei puternice

B.U. Passion a fost lansată la începutului verii acestui an. Este o aromă floral fructată, cu note de măr, coacăze negre și violete (vârf), iasomie, trandafir roșu și tuberoză (mijloc), boabe de tonka și vetiver (bază).  Este un parfum de zi cu zi, ce poate fi purtat în orice moment al zilei. Nu e o aromă puternică, ci din contra e o aromă destul de intensă dar nu foarte ”țipătoare”. Persistența nu e una mare, al mine rezistă undeva la 3-4 ore. Dacă vrei să mirosi toată ziua,  nimic mai simplu, scoți parfumul din geantă și reaplici 🙂 .

Passion e dedicată mai mult femeilor adulte, conectate cu feminitatea pe care o emană și în plin echilibru cu senzualitatea pe care o emană.

Deodorantul spray este și el cu aceiași aromă ca și parfumul.. Aceste două produse se completează foarte bine amândouă.  Aroma dulce, mă face să îl plac mult,l-am folosit și pe haine dar și ca antiperspirant. În ambele feluri face față cu brio și a trecut testul meu.

B.U. In Action 0%

Gama B.U. In Action 0% este formată dintr-un deodorant spray și un deodorant cu bilă.  Ambele produse având 0% saruri minerale, 0% alcool si 0% clorhidrat de aluminiu. De asemenea, promit că nu lasă pete albe pe haine  și  oferă 48 de ore de protecție.

B.U. in Action Zero% sunt concepute pentru a avea grija de tine, de pielea ta si de hainele tale. În plus, noua formula este concepută cu Malodor Control Neofresh Technology. Acesta are grijă de starea ta naturală de prospețime, până la 48 de ore.

B.U. in Action Zero% mențin flora naturală a pielii. Astfel, acestea împiedică dezvoltarea și proliferarea bacteriilor nocive, în timp ce bacteriile bune sunt protejate.

Deodorantul cu bilă l-am încercat însă de astă vară. Sincer eu nu mă împac tare bine cu astfel de produse așa că tare multe nu am de spus. Își face treaba binișor, eu una transpir mai mult, iar pe timpul verii o făceam și mai tare. Așa că un verdict final n-aș putea să îi dau, poate doar dacă mă apuc să îl refolosesc.

În schimb deodorantul spray, l-am folosit și îl folosesc. Acesta este mult mai ok și eu mă înțeleg bine cu el. Faptul că are 0% aluminiu îmi place tare mult, pentru că eu folosesc astfel de deodorante de ani de zile.

Pentru că aceste deodorante nu sunt blocante, să nu te aștepți că  te dai și ești uscată. Vei transpira însă mirosul va fi ținut la distanță. Nu știu dacă 48 h așa cum promite însă vreo 12 cu o eventuală reaplicare, rezistă sigur.

Produsele se găsesc atât în mediu online, cât și în magazine fizice. Prețurile sunt mici, potrivite adolescentelor dar și persoanelor care nu vor să cheltui mulți bani pe astfel de produse.

Raportul calitate preț e unul foarte bun și chiar îmi doresc să mai folosesc și alte produse B.U. Adevărul e că mi s-a deschis apetitul și vreau mai mult și mai mult. 🙂

 

Tu ai folosit aceste produse ? Ai folosit B.U. ?  Cum ți se pare ?

 

Deyutza

12 Comments

  1. BU a fost prfumul adolescentei mele ,mereu schimbam aroma ,cred ca le-am incercat pe toate si acum cand ma gandesc la BU parca ii simt mirosul

  2. Sincer nu am incercat BU pana in prezent. Mai testam pe la prietene insa nu am cumparat niciodata. In schimb ma intereseaza despre deodorantele ce nu contin aluminiu, si as fi incantata sa incerc 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.