STR8 AHEAD pentru bărbatul din viața ta

Avem băieți pe aici? Dacă da mânuța sus, azi e un articol pentru voi. Dacă nu avem băieți sigur se va găsi o fată care este interesată de un cadou pentru iubitul/soțul sau tatăl său.
Brand-ul STR8 a apărut pe piața din Cehia în 2002 și și-a câștigat rapid fanii și clientela fidelă. Brand-ul a devenit cunoscut pentru ambalajele originale și inovative pentru parfumuri pline de energie, entuziasm și senzualitate.
 STR8 este una dintre cele mai  populare game de parfumuri bărbătești. STR8 înseamnă o filosofie diferită despre viaţă şi un mijloc de exprimare a bărbatului care îndrăzneşte să fie diferit. Cu o tradiție în spate , de mai bine de 15 ani.   Grupul Sarantis reușește să îi facă omni prezenți pe piața românească. Tot cu ajutorul lor am reușit și noi la evenimentul Bucovina Beauty Blogger să facem câte o bucurie partenerilor din viața  noastră.

STR8 AHEAD pentru bărbatul din viața ta

  STR8 se adresează tinerilor, pe care îi susține să își depășească limitele și să își îndeplinească visurile, făcând tot ce le stă în putință să devină mai buni în fiecare zi. Pentru bărbații care aleg să trăiască viața în felul lor.
Toate fetele am primit câte un set EDT 50 ml și deodorant spray 150 ml STR8 AHEAD.   STR8 Ahead este noul parfum bărbătesc, proaspăt lansat în 2018 iar partenerii noștri s-au putut bucura de el, nestigheriți.
Soțul meu folosește mult STR8 și a fost așa bucuros când a văzut că i-am adus și lui ceva , printre atâtea cosmetice de damă. Gama aceasta nouă nu o încercase încă și a fost tare încântat de parfum.

Gama de parfumuri STR8

STR8: Gama Fragrance:
 • ORIGINAL
 • OXYGEN
 • ADVENTURE
 • FREEDOM
 • DISCOVERY
 • ON THE EDGE
 • REBEL

Toate aceste game se găsesc sub formă de : EDT 100ml / 50ml, ASL 100ml / 50ml, Deodorant Body Sprays 150ml.  Deodorant Roll-ons 50ml, Deodorant Stick 50ml, Shower Gels 250mlSTR8 to Action cu STR8 Performance.

După  cum am spus noi am primit gama STR8 Ahead. Gamă nou lansată dar care face furori printre bărbați, dar și printre femei.
Parfum STR8 Ahead impresionează deja cu designul si cu uimitoarele ferigi de lemn. “Plăcerea” vine odată cu îmbinarea bergamotului cu piperul și lavanda. Iar notele de baza fiind lemnul de cedru, vanilia și irisul, care completează perfect compoziția parfumului.
Note bază – lemn de cedru
Note inimă – salvie
Note vârf – bergamotă

 

STR8 AHEAD lansare în 2018

Ambalajul negru cu auriu este unul clasic, aș putea zice. Clasic atunci când vine vorba de STR8,pentru că fiecare gamă are aceiași formă de sticlă doar printul ambalajelor diferă.  Noua colecție STR8 se inspiră din tendințele din industria automobilelor.

Deodorantul  ține transpirația la distanță mult timp. Cel puțin la soțul meu,care transpiră foarte puțin. Mirosul e plăcut, de bergamotă,mie una îmi place.

Apa de parfum, are și ea o aromă plăcută, perfectă pentru a fi purtată în orice moment al zilei.

Persistența pe haine e una foarte mare,iar pe piele e undeva la 8-10 ore. Sincer mi-aș dori și eu un parfum atât de bun care să țină zile întregi. Adevărul e că soțul meu are așa o baftă la parfumuri, pe când eu sunt opusul. La mine nici cel mai bun parfum încercat de mine nu a ținut mai mult de 2-3 ore. Dar asta e altă poveste 🙂 . Îmi place să îmi miros soțul și să îi adulmec mirosul inconfundabil de piele cu STR8.

Ambalajele mi se par elegante, și perfecte pentru un bărbat. Prețurile sunt mici și STR8 mi se par cele mai profitabilă  parfumuri pentru bărbați. Acestea chiar respectă regula ieftin și bun.

 • Apă de toaletă 50ml 32lei , 100ml 42 lei
 • Deodorant spray 150ml -15lei

Produsele STR8 sunt accesibile, variate, potrivite pentru orice ocazie și se potrivesc unei vieți active, făcând față și în condiții mai dificile.

STR8 este un susținător activ al bărbaților care luptă pentru a-și îndeplini visul. Bărbatul STR8 știe cel mai bine că dacă nu muncești tu pentru visurile tale, nimeni altcineva nu o va face.

Acest set reprezentă o bună idee de cadou în cazul în care ești în pană de idei. Părerea mea este că nu ai cum să dai greș cu un set ca și acesta. Eu una l-am oferit atunci când nu știam ce să ofer și nu am greșit cu nimic.

 

Cum ți se par aceste produse ? Ai cumpărat pentru partenerul tău ?  Lui cum i se par ?

Deyutza

10 Comments

 1. Sint foarte bune la pret si mirosul lor persista ,știu ca pentru ca am dăruit de curind un set

 2. Da, i le cumpar foarte de iubitului meu pentru ca parfumurile de la STR8 sunt preferatele lui.

 3. miroase super le cumpar din Dm ,imi plac mirosurile mai tari si chiar persisita destul de mult

 4. STR8, caseta, este preferata soțului meu.
  Cum el nu prea își cumpără, avem grijă noi să nu-i lipsească.
  Uneori, îi schimbăm gama dar spune că STR8 i se potrivește cel mai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.