Wash & Go – te speli și ai un păr plin de volum

Wash &Go este unul dintre brandurile de care m-am bucurat în adolescență. Șamponul Wash & Go aș putea spune că este șamponul adolescenței mele. Sincer cam de atunci nu l-am mai folosit.

L-am folosit o perioadă îndelungată, exclusiv pe el și părul meu s-a obișnuit cu el. Din această obișnuință s-a produs o ”distorsiune a degajamentului” 🙂 și m făcut mătreață.  Am scăpat tare greu de ea, asta până am găsit șamponul perfect, și ori de câte ori încercam să revin la un alt șampon revenea și mătreața.

De frica mătreții nu l-am mai folosit și mereu l-am ocolit la rafturi.

Totuși la evenimentu #BucovineBeautyBloggers am primit un set de produse Wash & Go, format dintr-un șampon și balsam de păr.

Șamponul primit este cu mușețel iar balsamul cu lavandă, hmm un adevărat răsfăț. Fiecare fată a primit un astfel de set, diferența fiind doar la șampon. Au fost pentru mai multe tipuri de păr. Eu chiar mă bucur că l-am primit pe cel pentru strălucire, chiar voiam așa ceva.  Nu m-am mai vopsit demult, iar părul are culoarea mea naturală. Evident, culoarea naturală nu are aceiași strălucire și frumusețe a o nuanță proaspăt vopsită și de aceea încerc să obțin asta pe alte căi. 🙂

Wash & Go cu mușetel pentru păr lipsit de strălucire

Cu extract de mușețel, cunoscut pentru proprietățile sale iluminatoare și calmante, aceasta varianta a fost creată special pentru a revitaliza și revigora parul lipsit de viață. Șamponul Wash & Go cu formulă Volume PLUS transformă părul lipsit de strălucire într-un păr frumos, strălucitor și plin de volum.

Acest șampon este recomandat pentru toate tipurile de păr așa că dacă te interesează îl poți încerca cu încredere. Îmi place mirosul plăcut al șamponului, un miros de mușețel, dulceag care am văzut că se păstrează destul de mult timp în păr.Părul se simte curat și parfumat plăcut, și desigur hidratat.

Ți-am zis la început că mi-e frică de mătreață, și se pare că deși folosesc șamponul de aproape 2 luni, nu s-a întâmplat nimic.

Varianta pe care am primit-o este de 750ml. O cantitate uriașă, cel puțin pentru mine. Din acest motiv am decis să folosim toți din casă același șampon.  Toată lumea mulțumită deci da, e foarte posibil să revin din când în  când la acest brand. Bineînțeles asta și după ce termin bidonul acesta, pentru că simt că ne va ajunge foarte mult timp.

Din ce am văzut prețul unui asemenea bidon ar fi undeva 20-22 lei.  Este perfect pentru familii numeroase,sau pentru persoanele cu păr des, unde e nevoie de o cantitate mai mare de șampon. Este spornic și ieftin, îl recomand, mai ales dacă nu ești fidelă unui singur brand.

Balsam de păr cu extract de levănțică pentru toate tipurile de păr

De fel nu prea folosesc balsamuri de păr, pentru că îmi îngrașă destul de repede părul. De fel, părul meu e unul gras, subțire și drept, iar dacă folosesc un balsam de păr în loc să îi fac un bine , îi fac un rău. La mine nu prea merge faza cu balsamul, volumul și alte chestii de genu’.  La mine șamponul e baza, și eventul un șampon uscat, ori pudră de volum.

Totuși am testat și acest balsam de păr cu extract de levănțică. Levănțica este celebrată pentru proprietățile sale calmante și pentru parfumul său minunat. Aceasta colecție are un parfum special, cu o aroma florală foarte plăcută. Extractul de levănțică, lasă toate tipurile de păr moale și ușor de descurcat. Astfel îmbunătățind în același timp și volumul natural, oferindu-i un parfum de levănțică irezistibil și de neuitat. Balsamul descurcă tare bine, lasă părul moale, fără a-l încărca.

Eu am primit un recipient de 200ml, însă am văzut că se găsește și în varianta de 400ml. Din ce am văzut eu pe net, pețurile sunt foarte bune și la acest produs. Am găsit pe 1001 cosmetice, varianta de 200ml cu 6lei iar pe cea de 400 ml cu 9 lei. Prețurile mi se par wow și incredibil de mici.

Recipientele sunt standard, cu capac, rezistente, se deschid ușor și fără probleme. Prețurile sunt foarte bune, iar folosindu-le mi-am adus aminte de adolescența mea.

 

Wash & Go m-a surprins plăcut mai ales după atâția ani de când nu am mai folosit această gamă. Pentru mai multe detalii poți accesa și pagina de facebook  WASH & GO .

 

Tu folosești sau ai folosi Wash & Go ? Cum ți se pare ?

Sunt curioasă șamponul adolescenței tale, care este sau a fost .

 

Deyutza

15 Comments

  1. Stii, si eu am probleme cu “matreata”, nu sunt sigura daca e matreata 100% sau doar mi se descojeste scalpul din cauza vreunei iritari neidentificate. Poate c-o sa cumpar si eu samponul asta vreodata daca la tine nu s-a-ntamplat nimic, poate va fi bine si la mine.

  2. Mama mea folosește numai Wash@Go..nu l.ar schimba pentru nimic in lume!de ceva timp,am renunțat si eu la ale mele si folosesc șamponul ei..ce sa zic..volum,par matasos..si miroase chiar bine!?

  3. Samponul copilariei! Acum nu ma mai inteleg cu el, insa in copilarie era samponul principal, folosit de mai toata lumea. Ori au schimbat acum formula, ori parul meu e mai `special`.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.