Gelurile de duș Vidal, un adevărat răsfăț sub duș

Că îmi plac gelurile de duș nu știu dacă mai e un secret așa de mare. Am o colecție destul de mărișoară, iar soțul meu spune să aș putea să mai dau și la alții sau chiar să deschis un magazin de profil. :)) Da fetelor știu că sunt printre voi care știți că el exagerează. Noi femeile nu avem niciodată prea mult, dar ei nu înțeleg asta.

Îmi plac aromele, dulci, aromele fructate dar și musk-ul. Bucurie mare când am văzut că la evenimentul Bucovina Beauty Blog am primit un nou gel de duș, de la un brand nou, pentru mine. Vidal este un brand nou  pentru mine, dar de care se ocupă pentru distribuirea lui,Grupul Sarantis.  Nu știu foarte multe, dar judecând după scrisul de pe ambalaj, brandul este unul italian.  Îmi place treaba asta ,pentru că de-a lungul timpului am mai folosit produse italiene și nu m-au dezamăgit.

Gelurile de duș Vidal, de găsesc pe piața în diferite cantități , arome, dar și  la prețuri bune.  La eveniment eu am primit un gel de duș  cu musk de 500ml. MUSK , 500ML , wow ce să zic, m-au cam nimerit :))

 

Gel de duș Vidal White Musk

Acest gel de duș ma cucerit în primul rând cu aroma sa. Aroma este una yammy, una pe care eu aș adulmeca-o non stop și nu m-aș sătura. Mirosul persistă, dar nu ceva wow. Lasă pielea parfumată și destul de catifelată, îmi palce senzația de  după baie.

Are o cantitate mare,deci o să mă pot bucura mult de acesta. Nu trebuie să pun mult pe burete, pentru că face spumă abundentă și curăța bine.

Recipientul este unu rezistent, iar modul de deschidere este ok. Capacul e sigur dar totodată nu îmi rup nici o unghie să îl deschid. Acest gel de duș mi se pare o alternativa foarte bună,pentru gelurile de duș scumpe, cărora nu prea le justific prețul.(unora)

Din ce am văzut gelurile Vidal se găsesc în variantă de 250ml și 500ml.

Arome geluri de duș Vidal :

 

 

 • Gel de duș tonifiant cu fructe de pădure și mosc
 • VIDAL gel de duș cu Apă Micelară
 • gelul de dus Vidal cu ulei de Argan
 • Gelul de duș NUTRITIV CU LAPTE DE OREZ
 • Gel de dus crema Vidal cu ulei de argan si condimente
 • Gel de dus Vidal cu ulei de argan si unt de cacao
 • Vidal Gel de duș Polar Ice
  Vidal Gel de duș Vanilie + Lămâie
  Vidal Gel de duș Flori de Tiara

Și lista poate continua mult și bine 🙂

 

Dacă nu le-ai încercat nici tu până acum le poți achiziționa online sau din supermarket-uri/hipermarket-uri. Prețul lor variază, în jur de 10- 13 ron pentru 500 ml  depinde de oferte. Pe Emag am găsit acum oferă cu 10lei sticla de 500ml.

Dacă nu ai încercat unu, trebuie să o faci neapărat pentru că se merită. Aromele ce le conțin gelurile de duș Vidal nu le găsești pe piață sau cel puțin eu nu am găsit. Pe mine m-au cucerit și clar o să îmi măresc colecția de geluri de duș Vidal, pentru că deja mi-au făcut cu ochiul câteva arome.

Tu ai încercat aceste geluri de duș?

Deyutza

11 Comments

 1. Am folosit de la ei gelul de dus,sau spumantul,cu flori de tiare,mi-a placut tare mult !! As vrea sa incerc gelul cu ulei de argan si unt de cacao,sau cel tonifiant cu fructe de pădure și mosc,suna asa bine !!

 2. abia astept sa folosesc si eu vidal,din ce am vazut mi-ar place sa incerc si Vidal Gel de duș Vanilie + Lămâie

 3. Subscriu la tot ce scrie in articol , l-am avut pe cel cu ulei de argan cu mult inainte de promovarea lui si a fost un adevarat rasfat al simturilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.