TPAweeklychallenge – #14 Fashion at School

Scoala a început deja de o săptămână,iar noi fetele din TPA , nu putea rata acest eveniment. Deși eu personal am terminat liceul acum 13 ani și  au trecut și vreo 21 de când mergeam  prima dată la școală.

Aș putea spune că sunt bătrână când mă gândesc la anii ăștia, și pe ”vremea mea” școala începea mereu pe 15 septembrie indiferent de ziua în care cădea.

De fashion pe vremea acea nu prea se putea vorbi,sau cel puțin nu așa cum este în ziua de astăzi.  Astăzi fetele confundă școala cu podimiul și etalează ținute care mai de care. În liceu nu am avut uniformă dar am încercat să port ținute decente, și potrivite pentru școală. În generală am avut uniformă, clasica uniformă albastră cu rochiță și șorțulet… dar astăzi toate astea sunt apuse.

Am deviat puțin de la manichiura noastră de astăzi da am făcut un oarecare intro.

TPAweeklychallenge –  Fashion at School

Fashion at school e o altă variantă a celebrului Back to School, și mai jos poți vedea varianta mea. Modelul meu nu e tocmai fashion, însă este back to school :).

M-am ajutate de două lacuri de unghii, bază, top coate dar și de un water decals.  Nuanța #33 de la Essence mi-a fost de mare ajutor și astăzi. Albul ăsta mă scoate mereu din impas.

Pe degetul arătător am aplicat un water decals, care ar putea fi oarecum fashion.  Pe celelalte unghii am ștampilat elemente care duc cu gândul la școală.

Acestea fiind zise , nu mă mai lungesc că nu are rost. Te las să descoperi tu modelul pe care l-am realizat.

De asemenea te invit și pe la restul fetelor să vezi cum au interpretat și ele această temă. Eu una chiar sunt curioasă de ce au realizat,dar să citesc și povești despre școală.

De asemenea sunt curioasă pe ”vremea ta ” cum era la școală ?

 

 

 

 

Deyutza

25 Comments

  1. Sunt foarte frumoase ❤️ în generală am avut uniforma clasică rochiță +acel sortulet albastru, în clasa a 5 a am trecut la o alta uniformă, pantaloni negri, cămașă și sacou iar la liceu ne-a pus să purtăm uniformă însă nu toți au avut bani să o cumpere așa că nu a mai fost obligatorie

  2. imi place mult si combinati-alb negru si modelel pe care ai ales sa le aplici. Back to school cred ca imi place cel mai mult dintre ele. Daca m-as pricepe la unghiute, m-as bagat si eu in jocul vostru, dar eu sunt inca novice.

  3. Imi place foarte mult manichiura asta! Cât despre introducere , vroiam sa iți spun ca sunt de acord cu tine si imi doresc din tot sufletul ca scoala sa se intoarca din nou pe calea cea buna si sa fie reintroduse uniformele!

  4. Super modelul? pe vremea mea nu erau atâtea figuri.toti colegii eram uniti si egali,adica cei care avem mai multi bani,nu erau cu nasul pe sus ca in ziua de azi.din păcate,nimic nu mai e ce a fost…?

  5. Super modelul? pe vremea mea nu erau atâtea figuri.toti colegii eram uniti si egali,adica cei care avem mai multi bani,nu erau cu nasul pe sus ca in ziua de azi.din păcate,nimic nu mai e ce a fost…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.