TPAweeklychallenge – #13 Unicorns

De cum am văzut temele lunii septembrie am fost tare încântată când am văzut că avem și unicorns. De ce? Simplu pentru că la ultima manichiură, pe această temă am cam făcut-o varză și am vrut să mă revanșez.

Așa că mi-am luat din timp materialele și acum am fost pregătită. Unicorns și Flamingo sunt în mare vogă în acest moment. Dacă ții minte acum câteva săptămâni în urmă am avut tema flamingo iar acum simpaticul unicors. Manichiura flamingo mi-a plăcut mult cu a ieșit și sper ca și aceasta să se ridice la același nivel.

Deși nu am muncit atât ca la manichiura anterioară,modelul a ieșit tare simpatic. De fapt la această manichiură îmi plac mult, cele două lacuri de unghii folosite.

TPAweeklychallenge – Unicorns

 

Totul  a început cu superbul Leading Lady de la Avon mark. Este superbă nuanța asta și ma cucerit instant. Apoi m aplicat un strat de HYPN Pearl de la Oriflame și rezultatul a devenit și mai spectaculos. Mie una îmi place maxim cum a ieșit combinația dintre cele două.

Pentru a completa manichiura am adăugat câteva stickere și voilà, gata manichiura.

Cele două lacuri s-au uscat foarte  repede, în special cel de la Avon,care este un mat satinat.Eu de obicei folosesc top coat pentru o rezistență mai mare, și îmi pare rău că dacă la acest lacu de unghii îl folosesc, îi stric toată frumusețea.

După cum ziceam aceasta nu este la fel de complexă ca și cea cu Flamingo și asta chiar o realizează oricine. Mie una îmi plac ambele și clar trebuie să mai folosesc combinația celor două lacuri de unghii Avon și Oriflame.

 

 

 

 

Sunt așa curioasă fetele ce au realizat. Cred că și de data aceasta vor fi multe manichiuri foarte ”dulci”  și foarte ”girly”.

Deyutza

21 Comments

  1. Foarte frumos se vad cele doua lacuri pe unghii! Imi place tema! Ador unicornii! O manichiura superba! Te pupacesc! ????

  2. Sunt superbe, fetita mea adora Unicornii și cred ca dacă ar vredea acesta manichiura sigur ar zice sa îmi fac și eu. Îmi plac mult minarete de violet, Lila și mov, sa le port pe unghiute.

  3. sunt superbe unghiutele ,mie imi plac mai mult fara stickere parca strica frumusetea lor dar daca asa era tema ,felicitari

  4. Ce culoare frumoasa! Voi incerca sa reproduc aceasta manichiura mai ales ca fetita mea asora unicornii.

  5. Absolut superbă! Îmi place mult nuanța ojei, iar unicornii văd că sunt în vogă! A ieșit o combinație foarte reușită!

  6. Ce frumoase sunt! Cred ca fetița mea s-ar juca toata ziua cu ele! ? Imi place mult lacul de la Oriflame. Eu zic ca merge fain și direct pe unghie, asa mai delicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.