Mobilă la comandă- soluția salvatoare pentru spații mici

Atunci când nu locuiești într-o casă mare, spațioasă automat cauți mobilă care să se potrivească cu apartamentul/garsoniera ta.  E greu, cel puțin pentru mine, atunci când îmi doresc un șifonier sau o bibliotecă și nu găsesc nimic. Nu mă înțelege greșit, sunt o mulțime de piese de mobilier, dar nimic nu se potrivește cu ceea ce îmi doresc.

Chiar la ultima renovare am avut problema aceasta. Căutând și prin magazine dar și pe online mobilă, am găsit o mulțime de modele frumoase dar ce folos că nu se potriveau la mine în apartament.

Am găsit spre exemplu o bibliotecă pentru sufragerie, dar de folos că nu era mărimea care să se încadreze în spațiul de care dispun. Am găsit o alta, frumoasă, mărimea era potrivită dar nu era ceea ce îmi doream. Am găsit o alta, aproape potrivită doar că nu se găsea decât într-o singură nuanță și aia nu se potrivită pentru sufragerie. Și lista poate continua pentru că am găsit multe impedimente dar nici nu m-am lăsat.

Mobilă la comandă soluția salvatoare

Dacă mobilă gata nu am găsit nimic, am decis să caut mobilă la comandă, iar mobilă la comandă București  a fost alegerea mea.

Am descoperit că acolo pot să  îmi aleg exact mobila pe care mi-am imaginat-o și la o calitate foarte bună.  Ce am descoperit pe site și mi-a plăcut au fost serviciile gratuite oferite de Arta-mobilei.

Servicii gratuite pentru toți clienții

Consultanță și sfaturi în realizarea proiectului.

Deplasări și măsurători gratuite.

Transport și montaj gratuit în București și împrejurimi.

Garanție 2 ani la toate produsele.

Termen de realizare: maxim 20 zile lucrătoare.

Materiale de calitate pentru piesele de mobilier

Obiectul principal de activitate este producția de mobilier din pal melaminat, din MDF înfoliat, din MDF lăcuit, PAL melaminat lăcuit.

Arta Mobilei și-a selectat furnizorii în baza unor criterii precise pentru a menține calitatea produselor și preturile accesibile.

Poți fi sigură că toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, asigurând funcționarea în condiții optime a produselor pe o perioadă lungă de timp. Obiectele de mobilier sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta sunt dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Mobilă la comandă pentru apartamentul sau casa ta

În acest articol am vorbit mai mult despre experiența mea, dar dacă și tu te-ai mutat de curând sau îți cauți mobila perfectă,acest articol vine la fix. Sau dacă vrei să faci o schimbare la tine în casă, atunci clar poți apela la mobila pe comandă.

Indiferent că e vorba de bucătărie, hol, baie, dormitor sau chiar dormitorul copiilor, aici poți să ceri orice îți trece prin cap.

Dacă ai nevoie de așa ceva, poți rezolva rapid dând un telefon la 0769 297 786 și sigur te vor lămuri acolo cum stă treaba.

Eu una deja am pus ochii pe un dormitor copii, este cam ce vrea copilul, acum nu trebuie decât să stabilim măsurătorile.

Îmi place că e foarte frumos compartimentat și structurat. La etaj doarme, iar la parte are dulapuri, sertare dar și biroul,perfect pentru temele de la școală. Totul este compactat pe un perete iar jumătate de cameră îmi rămâne goală, unde putem lăsa un spațiu de joacă.

Îmi place ideea de mobilă la comandă și mi se pare o idee foarte bună mai ales când te confrunți cu astfel de probleme.

Lipsa spațiului, modelul sau culoare care nu sunt tocmai pe plac și funcționalitatea obiectului de mobilier te împing de cele mai multe spre a cumpăra mobilă la comandă.

Pentru mine una, acestea sunt elemente cheie care dacă nu sunt pe placul meu, prefer să nu cumpăr mobilă gata făcută. Aici intervine mobila la comandă care pentru mine e o binecuvântare :))  și o soluție salvatoare.

 

Tu ești pro sau contra mobilă pe comandă ? Ai în casă astfel de mobilă ?

Deyutza

9 Comments

  1. Am ales aproape de fiecare dată mobilă la comandă, pentru că se potrivește spațiului pe care îl am dar și pentru că trebuie să poarte amprenta, să fie personalizată.
    Mulțumim pentru prezentare!

  2. imi place dormitorul pentru copii ,mi-ar place si mie pentru fetita mai ales ca dormitorul ei este destul de mic,. O mobila pe comanda potrivita atat spatiului cat si varstei,ar fi ideala dar si destul de costisitoare .

  3. Da foarte bine. Mulțumim îmi place dormitorul pentru copii,arata foarte bine iar copiilor le ar placea ?

  4. Îmi place foarte mult dormitorul pt copii cu siguranță le ar placea copiilor mei am sa comand pe viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.