NOTD – TPAweeklychallenge – #11 Texture

E sâmbătă din nou, așa că avem o nouă manichiură pe blog. Astăzi tema provocării noastre este – Texture –  adică mai pe înțelesul tuturor,manichiuri cu modele ieșite în relief. La treaba asta pot participa o mulțime de manichiuri care să implice lacuri de unghii, model 3D, diferite ținte, ștasuri sau mai știu eu ce floricele lipite. Aici imaginația poate fi dusă la extrem, însă eu am optat pentru ceva relativ simplu și elegant.

TPAweeklychallenge –  Texture

Pentru astăzi am ales să combin două lacuri de unghii, ambele de la Golden Rose. Lacul de unghii Holiday 58 din gama cu același nume este unul dintre lacurile mele texturate, preferate. Mai am câteva nuanțe drăguțe dar acesta mi s-a părut că a fost cel mai potrivit pentru această provocare și acest model pe care am ales să îl fac.

Deși am tot lăudat albul de la Essence să știi că nici Golden Rose Express Dry 03 nu  e mai prejos. Fiindcă se usucă mai repede  și pentru că albul este cu adevărat alb, am ales să folosesc acest lac de unghii.

Cum am realizat manichiură

Aceasta este una dintre cele mai ușoare modele, pe care le poate realiza oricine, oricât de neîndemânatică ai fi:) (părerea mea).

  1.  am aplicat bază de unghii, și de data aceasta am ales Malika Colors Base Coat cu vitamine
  2. am aplicat lac de unghii GR 03 și am așteptat să se usuce bine
  3. după ce s-a uscat am aplicat sticker (sau nu știu cum îi zice) care ma ajutat să realizez modelul. Pe o jumătate de unghie, a fost aplicat stickerul iar pe cealaltă am aplicat lacul de unghii Holiday 58.
  4.  am dezlipit stickerul și a rămas modelul imprimat pe unghii.
  5. am aplicat top coat quick dry Golden Rose și apoi mi-am hidratat cuticulele cu uleiul pentru cuticule de la Malika Colors.

 

Manichiura este gata și pregătită pentru pozat 🙂 Rezultatul a se vedea mai jos.

 

 

 

Deyutza

7 Comments

  1. Foarte frumoase, cred ca ar trebui sa-ti deschizi un salon de manichiura esti tare talentata.

    • Mulțumesc, multa lumea imi zice. Dar pe mine nu ma pasioaneaza deloc unghiile cu gel, mai fac la prietene pe unghiile naturale cate un model

  2. Desi nu sunt fan acest gen de manechiura ,tema de azi imi place foarte mult ,sunt superbe unghiutele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.