Machiajul ochilor cu tuș și mascara volume lash Lambre

Despre produsele Lambre, ți-am povestit deja într-un articol anterior. La evenimentul Bucovina Beauty Bloggers am avut ocazia să iau contact pentru prima data cu acest brand. Văzusem pe net poze cu produsele astea și mă gândeam că au prețuri foarte mari, și asta ma făcut să nu mai intru și pe site.

Ambalajele acestor produse sunt atât de elegante și de high end că ma făcut să greșesc. Încă o dată mi s-a confirmat că nu trebuie să judec după aparențe indiferent despre ce e vorba.  O dată ce am luat contact cu aceste produse, ”obligat” că am intrat și pe site pentru a afla mai multe despre ele. Mare mi-a fost surpriza când am văzut ce prețuri au produsele și ce prețuri credeam eu că au ele.  Calitatea este una foarte bună și după mine prețurile sunt nesperat de mici având în vedere raportul calitate/ preț. Dar mai bine tac, că nu e bine să dau ceva idei :)). E bine așa cum e și chiar mă bucur că mai există și astfel de branduri cu prețuri pentru toate buzunarele.

Machiajul ochilor cu tuș și mascara volume lash Lambre

Poate ai observat că de cele mai multe ori machiajul meu se rezumă la un tuș și mascara. Am ani de zile de când prefer un asemenea machiaj. Îl realizez foarte repede, e ușor de făcut și este perfect pentru orice /oriunde. Atunci când vreau să mă ”complic” puțin, adaug și ceva fard dar tușul e obligatoriu.

Bucuroasă am fost când am văzut că în goodie bag-ul Lambre am găsit printre altele și două produse pe care le folosesc zilnic. Pentru mine tușul și mascara înseamnă un machiaj complet, un machiaj de zi cu zi.

Mascara a fost prima pe care am pus-o la treaba și prima care ma impresionat.

Volume Lash Mascara Lambre

Descriere oficială :

Rimelul este asemanator rochiei negre din lumea cosmeticelor: arata extraordinar, ofera expresivitate, aduce un mister şi ofera stil. Datorita rimelului bun LAMBRE genele Dvs. vor deveni fermecatoare, voluminoase şi lungi, realizand o privire patrunzatoare.

Cam aceiași este și părerea mea. Un ambalaj foarte frumos,luxuriant,cu  o perie inovatoare și un rezultat spectaculos.

Ambalajul este unul auriu, foarte elegant, care place ochiului și îi oferă un aer de produs high end. Produsul este de calitatea unuia high end însă prețul este de doar 19,99 lei. Mai vrei ceva? Nu cred 🙂

Peria este una tare interesantă, e prima mascara pe care o am  cu o asemenea perie.

Are un  aplicator din silicon ce mă ajută să obțin un volum incredibil încă de la baza genelor. Periuța este o combinație dintre două feluri sau nu știu cum să explic .Oricum am pus o poză mai jos, să vezi singură cu ochii tăi :). O parte separă genele foarte bine și cealaltă le oferă volum. Nu încarcă genele și nu le dă aspectul ăla urât de ”piciorușe de păianjen”.

Ce îmi mai place la această mascara este că are un negru foarte intens. În plus, este una dintre puținele mascare care rezistă pe gene întreaga zi și nu se fărâmițează, cred că ai pățit-o și tu să te trezești cu bucăți de mascara pe sub  ochi.

Faptul că nu rupe genele în timpul demachierii și se îndepărtează cu ușurință îi oferă un mare plus în ochii mei. Pentru demachierea ochilor eu folosesc de cele mai multe ori apă micelară și nu am avut niciodată probleme să îndepărtez această mascara.

Cu sigurață vreau să încerc și varianta pentru alungire, am văzut că în portofoliu Lambre mai există o alta mascară. Pe mine sincer m-a convins aceasta mascara și o recomand cu drag.

Creion lichid persistent contur ochi Lambre

Mai pe scurt și pe înțelesul tuturor, tuș în formă de cariocă, sau cel puțin eu așa îi zic. De ani de zile folosesc tuș și am cam încercat diferite forme. Cariocă nu am avut decât vreo două, dar m-au dezamăgit și le-am cam evitat. De ce m-au dezamăgit? Pentru că s-au uscat foarte repede, nu erau pigmentate, mă mai și zgâriau și nici nu scriau. După  două astfel de produse, am ajuns la concluzia că nu-s de mine genul ăsta de tușuri.

Ei bine gândirea mea a fost din nou schimbată când am ajuns sa port acest creion lichid persistent contur ochi. L-am luat cu mine și în concediu și mai bine de o lună de zile îl cam folosesc zi de zi. Prețul acestui eye-liner este de 23lei, sincer nici nu mai are rost să menționez prețurile acestor produse pentru că oricine îți permite să le cumpere.

Îmi place maxim că are o culoare foarte intensă, negru e superb pe pleoape. Nu se întinde, și cel mai important nu lasă urme pe pleoapa mobilă.  De obicei îmi fac câte un ”contur„drăguț pe pleoapa mobilă,pentru că e plină de sebum:)

Cu acest produs n-am avut probleme de genu´, e foarte rezistent dar cu toate acestea se demachiază ușor.  După cum am zis nu se întinde și codițele liniei de tuș rămân în mare parte acolo până la finalul zilei. De multe ori mă mai frec pe la ochi și cu unele eye-linere pățesc să îmi șterg codițele, ei bine cu ăsta, tușul rămâne acolo intact.

Se aplică foarte ușor, vârful cariocii este din silicon (cred) este subțire și astfel pot trasa linii atât subțiri cât și groase. Precizia e la ea acasă și da m-am cam îndrăgostit și de acest produse. Aștept să termin ce am început și clar trebuie să dau o comandă la Lambre pentru mascara și acest eye-liner.

Și cam așa arata după niște ore de purtare, undeva vreo 12 sau mai mult. Fond de ten nimic, fard aproape de loc,dar eye-liner și mascara intacte.

 

Tu ai folosit produse Lambre ? Dacă nu, ce zici te-am convins eu,le încerci?

Deyutza

13 Comments

  1. Nu am folosit produse Lambre pana acum dar sa stii ca mai lamurit, imi place ce am citit.

  2. Am auzit ca sunt foarte bune. Cu tusul nu ma impac in general fiindca nu stiu sa-l aplic cum trebuie dar rimelul il ador si trebuie neaparat sa-l incerc si pe asta.

  3. Ce rezultat superb! Nu am incercat inca aceste produse dar le am pys pe wishlist.

  4. Nu le-am testat dar iti sta tie bine si ma voi lasa convinsa de tine ca sunt produse excelente!

  5. Te invidiez pentru linia perfecta de tus. Eu nu reusesc deloc sa o fac. 😛 Nu am folosit inca produse Lambre, dar dupa articolul tau, sigur voi da o comanda.

  6. Imi place tusul, pare negrul acela intens pe care il caut.
    Nu am incercat niciun produs de la ei, dar imi plac ambalajele lor, par luxoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.