Review Aquafil Hydra Complex Ivatherm

Am folosit câteva produse Ivatherm, de-a lungul timpului, dar nu toate m-au mulțumit pe deplin. Au fost care mi-au plăcut, au fost car m-au dezamăgit.

Iti vine să crezi sau nu această cremă de la Ivatherm Aquafil Hydra Complex  este singura cremă pentru contur ochi pe care o folosesc dimineața și seara fără să uit de ea.

De cele mai multe ori am aruncat astfel de creme pentru că pur și simplu uitam să le aplic. Deși erau pune la îndemână să le văd, uitam de ele. Nu am aruncat una, nici două cred, că pe majoritatea dintre ele.

Aquafil Hydra Complex nu știu ce mi-a făcut dar ma cam vrăjit. Până la ea, restul produselor Ivatherm nu m-au mulțumit pe deplin, dar asta surpriză a pus capac nemulțumirilor mele.

Aquafil Hydra Complex Ivatherm

Produsul vine în într-un recipient de sticlă cu pompiță. Cred că asta mă face să îmi placă să îl aplic zi de zi.

Sticluța are 15ml. foarte puțin dacă e să te gândești la gramajul ăsta. Dar de fapt sticla e mare și cred că o să îmi ajungă mult timp chiar dacă folosesc și dimineața și seara. Ambalajul este din sticlă incoloră și asta îmi place,pentru că așa știu și eu cât produs mai am.

Rezultatul pe care l-am observat după mai bine de 2 săptămâni de când o folosesc este în primul rând luminozitatea în jurul ochilor.  În plus zona contur îmi este bine hidratată și mă simt atât de bine. Nopțile nedormite și state în fața calculatorului ma făcut ca în ultime vreme să mă confrunt cu ceva cearcăne. După ce am început să folosesc crema am cam scăpat de ele. Posibil și ăsta să fie motivul pentru care nu uit de ea și pentru care îmi face plăcere să o tot reaplic.

Consistența sa este una foarte lejeră și răcoroasă, și îmi place așa mult să o aplic. Nu conține parabeni și nici parfum. Cu ajutorul ei pielea mea a devenit mai fermă și mai elastică.

 

AQUAFIL Hydra Complex conține Aquaphyline®-aquaporine, acid hialuronic,Matrixyl ®3000, Aldavine 5x™ , glicerină și apă termală

AQUAFIL Hydra Complex  conține ingredientul inovator Aquaphyline®-aquaporine, cu efect de hidratare intensă și profunda din interiorul pielii către exterior.

Acid hialuronic –  binecunoscut ingredient cu efect de hidratare intensă și rapidă, atrage și reţine cantităţi mari de apă, de 1000 de ori volumul propriu, numit de aceea și buretele molecular al pielii.

Matrixyl ®3000 este o combinație de matrikine (peptide), inclusiv Palmitoyl Oligopeptide și Tetrapeptide Palmitoyl – 7, care stimulează regenerarea matricei dermului și sinteza acidului hialuronic. Acest ingredient relansează producția de fibre de colagen și elastină. Crește grosimea și fermitatea pielii, are puternic efect hidratant.

Aldavine 5x™ este un complex polizaharidic de alge brune și alge roșii. Algele brune conțin peste 60 minerale și elemente biologic cunoscute, mai mult de 12 vitamine (caroten, tocoferol și acid folic), glucide valoroase precum și o gamă completă de aminoacizi. Cu rezultate consacrate, cu precădere în reducerea rozaceei, Aldavine 5x™ și-a dovedit clinic eficiența în diminuarea intensității cearcănelor și volumului pungilor prin reducerea degradării fibrelor de colagen și elastina, reducerea inflamației, prevenirea dilatării capilarelor și îmbunătățirea microcirculației la nivelul zonei ochilor.

Glicerina limitează pierderea transepidermică de apă, hidratează intens.

Apa Termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante, fiind indicată pentru piele sensibilă și reactivă.

 

 

 

 

 

Nu are rost să mă mai repet că îmi place, am scris mai sus atât efectele care  promite că le face dar și rezultatele pe pielea mea.

Tu folosești cremă contur ochi ? Ai folosit-o pe cea de la Ivatherm ?

Deyutza

14 Comments

  1. Nu stiam de acest produs, însă de la acest brand dețin si eu o crema pe care am primit-o de la dermatolog pentru combaterea acneei.

  2. In ultima vreme mereu am dat peste reclame care promovau acest produs. Ma bucur sa vad o recenzie adevarata, de la o consumatoare. Acum nu mai am dubii 😛

  3. Ma bucur ca ti-ai gasit “jumatatea” in materie de crema de ochi.Cand ma dezvat de obiceiurile mele proaste poate o sa o cumpar..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.