Joolar.ro locul de unde îți iei accesoriile în 2018

Încă puțin și începe școala și majoritatea dintre noi ne pregătim temeinic. Indiferent că te pregătești ca și elev sau te pregătești ca și părinte, toți căutam același lucru.

Lăsând la o parte rechizitele, printre accesoriile toamnei se numără ghiozdanele, rucsacuri și gențile, iar dacă avem noroc de vreme bună chiar și ochelarii de soare.

Căutând un rucsac sau un ghiozdan pentru copilul meu am dat de magazinul online Joolar.ro

 

Joolar.ro locul de unde îți cumperi accesorii

Am găsit un ghiozdan foarte drăguț pentru copilul meu și link-ul său ma dus pe site. De acolo m-am tot plimbat și am mai găsit și alte accesorii interesate. Magazinul e plin de accesorii – ghiozdane, rucsacuri, ochelari de soare, genți, curele , eșarfe- e dotat magazinul îmi place.

Mie iniția mi-a atras atenția ghiozdanul ergonomic pentru cel mic. Un ghiozdan ales greșit poate cauza  probleme grave la nivelul coloanei vertebrale. Tot el poate fi și cauza scoliozei la școlari dar tot odată și pozițiilor vicioase de postura. O astfel de problemă de sănătate instalată este greu de corectat mai târziu. O regulă foarte bună spune că pentru ca ghiozdanul să fie potrivit copilului, acesta nu trebuie să treacă mai jos de zona mijlocului (ca înălțime)și nici mai mult de 3cm în lateralul sau înălțimea umerilor.

Așa dar fi foarte atentă când alegi ghiozdanul copilului tău.

Ghiozdanul are bretelele late, căptușite și poate fi reglat cu ușurință, se adaptează spatelui copilului ca să nu-l solicite prea mult. Este căptușit în partea posterioară, marginea inferioară a ghiozdanului  așezându-se pe oasele bazinului, iar cea superioara la nivelul umerilor. Din poze pare extrem de încăpător  și rezistent, are chiar și benzi retro-reflectorizante.  Îmi place și îl văd ca un posibil candidat pentru ghiozdanul din toamnă, însă deocamdată parcă i-aș alege un ghiozdan mai ușurel și mai micuț.

Momentan copilul meu își lasă cărțile și caietele la școală și de cărat nu cară mare lucru. Dar precizez că e unul dintre cele mai potrivite ghiozdane pentru cei mici.

Pe lângă acel ghiozdan mi-a mai atras atenția acest rucsac cu emoticoane. E tare haios și din ce văd eu destul de încăpător, pentru ce are nevoie al meu copil și în plus are și un penar pentru creioane dar și un portofel interior pentru bani.  Încă mă mai gândesc care să îl aleg dintre cele două. Ambele îmi plac și par de calitate, dar trebuie să mă gândesc și ce îi place copilului.

Rucsacuri, ghiozdane, genți toate le găsești pe Joolar.ro

 

După cum ziceam și la începutul articolului,dacă ești ceva mai mare și mergi la liceu sau  la facultate să știi că pe site găsești și rucsacuri tare drăguțe pentru tine sau pentru partenerul tău. Găsești genți, rucsacuri depinde de ce îți place să porți.  Iar dacă ești o elevă care ai grijă de tine și felul în care ieși din casă,  nu pleci niciodată la școală fără ochelarii de soare, eșarfa la gât și portofelul în geantă sau în rucsac.

Eu una nu pot să ies din casă fără ochelari de soare, sufăr de fotofobie și ochelarii sunt aproape indispensabili pentru mine. Observ că același lucru se întâmplă și la copilul meu și mereu când îmi cumpăr o pereche de ochelari îi cumpăr și lui.

 

 

Toamna iubesc să port eșarfe și am văzut pe site o mulțime de modele drăguțe. Deși am în șifonier vreo 20 parcă tot mi-aș mai lua una, dar și o geantă, am văzut unele tare faine. În plus am găsit și un portmoneu dar simpatic, perfect pentru gențile de mici dimensiuni.

Da știu iar vreau multe, dar așa e când scapă femeia într-un magazin plin cu lucruri frumoase.

 

Tu ce unde îți cumperi accesoriile și care sunt cele mai purtate 3 dintre ele?

După cum am zis eu nu ies din casă fără geantă, ochelari de soare și eșarfă(toamnă) .

Deyutza

10 Comments

  1. Ce frumoasă e geanta cu emoji.Eu inca nu am inceput tura back to school.La noi e si uniforma offf cate batai de cap.

  2. E foarte tare ghiozdanul cu emoji!! Eu nu ies din casa fara rucsac, portofel si telefon! ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.