Blue Seduction By Antonio Banderas

Un parfum este un amestec lichid de uleiuri aromatice sau compuși aromatici, de fixativi și de solvenți, utilizat pentru a da corpului uman, unor obiecte sau unui spațiu un miros plăcut. Asta este definiția parfumului conform wikipedia.

Nu cred că este femeie care să nu aibă un parfum în colecția sa. Recunosc eu am mai multe, nu toate de firme high end însă nici nu e nevoie de așa ceva.

Am adunat în colecția mea mai bine de 30 de parfumuri și mai vreau. Nu te speria și nici nu mă invidia prea tare 🙂  Sunt parfumuri relativ ieftine, cel mai scump parfum al meu fiind de maxim 100 de lei. Am câteva parfumuri , creații ale vedetelor, iar astăzi vorbesc despre unul dintre ele. Blue Seduction by Antonio Banderas l-am primit la evenimentul Bucovina Beauty Bloggers.

Blue Seduction By Antonio Banderas

Antonio Banderas, pe numele său complet Jose Antonio Dominguez Banderas, este un actor, regizor, producător şi cântăreţ spaniol, cunoscut probabil de toată lumea. Pe lângă toate aceste ”îndeletniciri” acesta colaborează cu societatea Puig, care este activă pe piaţa modei şi a parfumurilor, de mai bine de 10 ani. Din colaborarea lor au apărut o serie de parfumuri de mare succes, iar actorul a devenit unul dintre principalii reprezentanţi ai brandului.

Cea mai nouă apariţie în portofoliul Antonio Banderas este parfumul Blue Seduction.

Antonio Banderas Blue Seduction for Women este un parfum fructat-floral, pentru femei.

Compoziția

  • Note varf : pepene galben, pară, bergamotă, violetă
  • Note inima: bujor, zmeură, gardenie, lăcrămioare
  • Note baza : patchouli, rășină, mosc

Combinația revigorantă de bergamota, para, violeta delicata și pepene delicios, te va cuceri cu siguranță. În notele centrale vei găsi tonuri senzuale de gardenie, bujori, zmeura și crin captivant. Tonurile calde și delicate de rășină, patchouli și mosc formează notele de bază. Intensitatea parfumului va rezista ceva vreme, iar tu vei simți o prospețime plină de seducție tandră.

Deși nu sunt adepta parfumurilor fructate,ba din contra le prefer pe cele dulci acesta chiar îmi place.  Este  un parfum fructat floral ceea ce a făcut o combinație tare reușită. Moscul, patchouli, bujorul și violeta au făcut ca acest parfum să îmi placă și mie. Deși îmi place și pepenele galben eu nu îl simt dar nu e nici o problemă îmi place și așa.

Purtându-l am primit doar complimente și întrebarea, ce parfum porți?

Forma sticlei este una cam mare și destul de  grosolană, dar nu știu dacă acesta este cuvânul corect. Fiind un parfum de damă, l-aș fi văzut într-o sticlă mai feminină. Acesta în schimb mi se pare foarte masculină, și oarecum greu de mânuit. Dar astea sunt detalii pentru că aroma contează 🙂

Persistență și disponibilitate

Antonio Banderas Blue Seduction for Women este o apă de toaletă iar persistența sa este undeva la 3-4 ore. Eu una am un ph foarte aiurea și parfumurile nu rezistă foarte mult la mine. Parfumurile, iar dacă e să vorbim de ape de parfum atunci durata mai scade puțin. Totuși 4 ore un parfum la mine este un caz fericit, iar acesta chiar așa este. Chiar și după cele 4 ore,dacă te apropii de mine, aroma se mai simte. nu atât de intens dar se simte.

Parfumul se găsește în variante de 50, 100 și 200ml. Varianta pe care o am eu este de 100ml și costă în jur de 100 de lei sau chiar mai puțin.

Per total îmi place și deși la primul puf am zis că acest parfum nu e de mine, pe parcurs ce notele se așezau am început să îl îndrăgesc.

 

Parfumurile Antonio Banderas constituie alegerea bărbaţilor care ştiu ce vor şi nu se tem să-şi exprime latura senzuală. Iar femeile nu doresc să rămână în urmă…

Tu ai purta acest parfum?

 

 

Deyutza

13 Comments

  1. speram sa aiba un miros care te duce cu gandul la mare dar este floral -fructat,nu pra este pe gustul meu ,imi plac cele cu o tenta mai puternica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.