First impresion cu produse Lambre

Despre Lambre nu auzisem până în iunie când la evenimentul  Bucovina Beauty Bloggers au dorit să ni se alăture ca și sponsori.

Lambre este un brand franțuzesc de parfumerie și de produse de machiaj relativ recent pătruns pe piața din România. Deviza acestuia este ”Produse premium la prețuri accesibile”. Ce pot să zic din treaba asta e faptul că ei cam fac ceea ce promit. Dacă brandul e franțuzesc atunci eleganța și calitatea sunt la ele acasă.

First impresion cu produse Lambre

În primul rând mi-au atras atenția ambalajele. Sunt ambalaje atât de frumoase,iar auriul acele le dă un aer atât de sofisticat. Dacă nu intri pe site să vezi prețurile nici nu zici că acestea nu sunt produse high-end.

Până să intru să caut prețul fiecărui produs , îmi imaginam că fiecare costă o poală de bani. Mare mi-a fost mirarea când am văzut că prețurile sunt nesperat de mici. Prețurile sunt wow în comparație cu calitatea și prezentarea produselor.  Toată treaba asta nu poate decât să mă bucure.

Și că să îți faci o părere, până intri pe site : mascara 20 lei, tuș 22, bază de machiaj 26 și pudră 45.  Puțin peste 100 de lei și te alegi cu 4 produse de o calitate foarte bună. Astăzi vorbesc foarte puțin despre fiecare și apoi cred că o s revin cu articole separate sau grupate.

Și dacă tot ziceam de articol cu produse grupate, hai să încep de pe acum.:) Încep cu machiajul feței.

Am tenul gras zilnic folosesc pudră și de cele mai multe ori și baza de machiaj. De ce ? Simplu pentru că sunt 2 produse care mă ajută să îmi țin tenul cât de cât mat și pe linia de plutire.

Când am văzut că în goodie bag se găsesc aceste 2 produse,am fost mega încântată.

Pudra ca și restul produselor are un aspect wow, elegant și tare sofisticat. Mă gândeam că după ce termin pudra să folosesc cutiuța pe post de oglindă, e păcat să arunc ambalajul. În plus pudra avea un model atât de frumos  gravat de îți era mai mare mila să o distrugi. Dar cum arta cere sacrificii am luat ușor cu pensula, din produs și l-am pus pe ten.

Chiar face ce promite, nu încarcă tenul și totodată îl menține mat o perioadă bună de timp.

Baza de machiaj Supreme Primer

Pregătește perfect pielea și o menține mată pe aproape tot parcursul zilei. Formula sa unică și consistența tip gel este foarte eficientă datorită microparticulelor care absorb transpirația și sebumul. Aceasta oferind un efect mat și piele neteda. Sună bine nu? Posesoarele de ten gras știu mai bine despre ce vorbesc.

Mai multe nu divulg pentru că vin un alt articol mi detaliat despre fiecare produs în parte.

Machiajul ochilor cu Lambre

Dacă am vorbit despre ten, acum e timpul pentru machiajul ochilor.

Dacă mă urmărești sau mai văzut prin poze poate ai observat că nici o zi fără tuș. E oarecum emblema mea și chiar nu mai pot să mă dezobișnuiesc de el.

 

Tușul cariocă a venit la timp pentru că nu mai am decât unul și acela e gel. Acesta mi-a fost foarte ușor de luat cu mine și în concediu.  Nu curge și persistă întreaga zi, atât pot să îți zic deocamdată.

Cel de-al doilea produs pentru ochi este mascare. Și aceasta arată atât de bine atât pe exterior cât și pe interior, dacă pot să spun așa. Ambalajul este auriu, elegant și frumos ca și al pudrei mai sus menționate.

Ce ma atras și mi-a plăcut mult la această mascara este periuța. Aceasta este un deosebită. față de ceea ce am folosit eu până acum. În plus mascara volume lash , lasă genele într-adevăr foarte frumoase.

Fii fără grijă  vin curând cu detalii și exemple concrete… Incredibil e și faptul ca prețul acestei mascara este doar 20 de lei….

 

Acestea au fost primele produse Lambre care le-am încercat. Ca și first impresion pot să zic că mi-au plăcut toate și am rămas plăcut impresionată de ele.  Nu povestesc mai mult acum , ca să nu stric farmecul pe viitor.

În curând urmează alte articole unde vorbesc mai detaliat despre fiecare produs în parte.

Tu ai folosit/ testat produse Lambre ? Cum ți se par ?

Deyutza

10 Comments

  1. nu am folosit aceste produse, am mai vazut si citit despre ele dar nu le-am vazut pe nicaieri, probabil candva imi vor cadea in mana 🙂

  2. Am mai vazut undeva aceste produse si mi-au atras instant atentia datorita aspectului lor, care este unul foarte luxurios! Pe mine ma tenteaza acea mascara

  3. Brandul este polonez, nu frantuzesc.. Ar trebui sa va documentați înainte de a scrie. Produsele par Ok, prețul este mic și nu te aștepți sa fie chiar bune.

    • Mulțumesc pentru observație, insa as vrea sa aflu si eu de unde stiti informatia asta. Eu pe internet am gasit doar ca ar fi un brand frantuzesc.
      Lambre Romania reprezinta un magazin online de produse cosmetice exclusive si parfumuri fabricate in Franta marca LAMBRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.