Ce am primit/ cumpărat în luna iulie

Nu știu și nu înțeleg cum suntem făcute noi femeile, pentru a cheltui bani și pentru a face cumpărături. Bărbații parcă nu sunt atât de cheltuitori, deși sunt și ei câțiva.

Luna iulie a fost o lună nu cu foarte multe cumpărături, pentru că am ales să stau puțin mai liniștită. În luna iulie am fost în concediu și am preferat ca banii să îi păstrez pentru distracție pe acolo 🙂

Aceste produse de la Bornpretty și Aliexpress nu sunt tocmai niște cumpărături făcute în luna iulie. Aceste 2 comenzi le-am dat prin mai / iunie și au ajuns la mine pe la începutul lui iulie. Aceste produse pot intra la categoria, multe și mărunte dar și ieftine. Per total toate cele de mai jos au ajuns undeva la 20$.

Ce mi-am cumpărat  de pe Bornpretty și Aliexxpres

Nu a fost mult, având în vedere că  de pe born pretty mi-am luat, stickere și water decals-uri, 3 matrițe și o ștampilă.

  Nu știu cum am făcut și ce am făcut de mi-am luat două matrițe aproximativ la fel. Ne e mare bai, contează că mi-au ajuns decals-urile și matrița cu flamigo. Sâmbătă am treabă cu ele… deși încă nu știu ce-o să fac.

De pe Aliexpress mi-am luat 3 stickere pentru întrerupător. Da 3, al treilea era deja pus că nu mai aveam răbdare să văd cum se vede.  Îmi place rezultatul chiar a înfrumusețat peretele alb si simplu.Au fost și foarte ieftine până într-un 1$ fiecare.

Mi-am mai luat 3 broșe, deocamdată nu port decât bufnița dar sigur la toamnă le vine rândul și celorlalte două. Pe lângă ele mi-am luat și o ramură de cireș cu flori, arată foarte bine în vază,dar dă bine și în poze. 🙂

Cumpărături Aoro by Notino

Știi deja (cred) că îmi place să fac cumpărături pe aoro, iar luna aceasta am împărțit comanda :).

Am luat două produse pentru mine și două pentru el. Eu mi-am ales fondul de ten de la Catrice HD Liquid Coverage și rujul lichid mat de la Maybelline. Urmează un review la ambele așa că stai aproape dacă te interesează produsele.

Pentru el am luat un gel de duș de la Dove și 2 rezerve pentru aparatul de ras. Toată comanda ma ajuns în jur de 100 de lei,eu zic că nu e așa de mult, având în vedere că am mulțumit doi oameni. :))

Cumpărături din Bulgaria

Din concediu mereu trebuie să mă întorc cu suveniruri și ceva cumpărături locale. Nici de data aceasta nu am făcut excepție și m-am întors acasă cu multeee chestii.

Acestea din poză sunt doar câteva dintre ele, am venit acasă cu multe cutii de rahat, magneți, ciocolăți si trandafiri parfumați. Pentru sufletul meu mi-am ales  doi magneți, sunt fan magneți și nu există loc unde să nu fi fost și să nu am magnet. Din Balcic m-am întors și cu o cană cu imagina reginei Maria. De la Refran mi-am luat două parfumuri pentru dulap. Acum îmi pare rău că nu mi-am luat mai multe, chiar miros destul de tare în dulap și nu au costat decât 2,5leva.

Ce produse am primit în luna iulie

Luna aceasta nu am primit decât două produse de care chiar aveam nevoie. Andreea de la Ivatherm a fost foarte drăguță și mi le-a trimis. Despre crema contur ochi am să îți povestesc curând mai multe.

 

Cam asta a fost tot pe luna iulie…. a fost suficient zic eu, mai ales că luna august nu cred că va fi cu ceva cumpărături. În septembrie plec iar în concediu,de data aceasta la noi la mare și în plus începe și scoala. Până atunci îmi păstrez niște bănuți pentru o vizită la mall în Constanța.

 

Tu ce ți-ai mai cumpărat în ultima vreme?

Deyutza

7 Comments

  1. Chiar ai facut cateva cumparaturi.. Eu am incercat sa ma mai abtin si m am redus doar la cateva haine si la strictul necesar pentru casa. ?

  2. Fondul de ten și produsele Ivatherm sunt cele care mă tentează. În altă orine de idei, pentru încurajare :), nu ai fost așa cheltuitoare.

  3. Ma interesează review la fondul de ten. Ai făcut ceva cumpărături, cu toate ca te ai abținut. Stickerele de perete au avut un preț destul de bun. Brioșele îmi plac mult, mai ales bufnita

  4. Cumparam si eu multe maruntisuri de le Aliexpres. Mi-ai facut dor de o comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.