TPAweeklychallenge – #8 Purple-Yellow

Ehe, a venit și rândul primei teme din luna August. Luna aceasta se anunță cu ceva teme interesante,pe care sper să le trec cu brio. Idei am ce voi face însă să vedem ce îmi iese la proba practică . :))

Pentru astăzi avem combinație mai îndrăzneață aș zice. Dacă pe unghii, o port, am purtat-o și o voi mai purta, când vine vorba de îmbrăcăminte aș cam spune pas.

TPAweeklychallenge -Purple-Yellow

Movul este o culoare care mie îmi place și pe care ai tot văzut-o la mine. Cu galbenul nu mă prea împac eu, dar în această combinație, pe unghii, chiar îmi place.  Oricum combinația aceasta de mov și galben, o văd ca o combinație perfectă vară. Începutul lunii august este perfect pentru a prezenta așa o manichiură.

Am stat mult și m-am gândit care să fie movul folosit de data aceasta.  Am optat pentru lacul de unghii de la Miss Sporty pentru că nu țin minte să îl fi folosit sau arătat pe blog :). Nuanța lacului este 2310, era interesant daca era 2311, era ziua mea de nastere :)) .  Un mov destul de ”mov” la care am ”insistat” cu 2 straturi. Dacă de obicei aplic al 2lea strat pentru siguranța mea, aici a cam trebuie. Nuanța nu e foarte opacă, iar 2 straturi sunt cam obligatorii, dacă vrei o nuanță frumoasă.

Galbenul care l-am combinat cu verde, este de la Maybelline din gama Colorama. Nuanța este 749 și la fel ca și nuanța mov, nu știu când am folosit-o ultima oară. Acestea sunt nuanțe pe care le port rar . Nuanțe care îmi sunt de ajutor în realizarea unor teme, mai bine zis.

Pe inelar am aplicat un alt mov, unul pe care l-am folosit mai des decât celelalte 2 nuanțe.  Lacul glitter de la Sally Hansen este unul dintre preferatele mele în materie de glitter și îmi părea rău dacă nu îl adăugam și pe el. Mi se pare că dă foarte bine pe unghia mea accent.

 

Cam asta e tot pentru săptămâna aceasta. Hai și pe le restul fetelor

  1. Oana – https://oanaalex.ro/
  2. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  3. Deyutza- https://deyutza.ro/
  4. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  5. Ana Maria – https://www.instagram.com/ana18mary/
  6. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/

Deyutza

5 Comments

  1. Imi plac la nebunie nuantele de mov si desigur ca imi place maxim manichiura ta.

  2. superbaaaa,imi place maxim ,m.ai nimerit cu acesta culoare iar nuantele sunt perfecte pentru realizarea unei asemenea manechiuri ,felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.