Notd- Color Expert Golden Rose -roșu și auriu

Vine Crăciunul? Eu sper că nu(încă), și nici cu această manichiură să nu îl invoc.

După cum am promis ieri(în acest articol)  astăzi am revenit cu manichiura Golden Rose. După cum ziceam la evenimentul Bucovina Beauty Bloggers am primit un goodie bag foarte drăguț de la cei de la Golden Rose. Am primit două rujuri, ( pe care le-ai văzut în articol anterior),lacul de unghii în nuanța 24, o agendă foarte drăguță dar și un catalog cu produsele.

Dacă ieri am vorbit despre rujuri, astăzi a venit rândul lacurilor de unghii. Sunt fan al ojelor Golden Rose de foarte mult timp, și de-a lungul timpului am tot adunat sticluțe.

Golden Rose Lac de Unghii Color Expert

Recunosc acest roșu deosebit, nu îl aveam. De ce îi zic deosebit și de ce îi zic roșu când el în poze pare portocaliu? Tocmai de asta că este un roșu ce bate în portocaliu,dar de fapt el la bază e roșu. Da e complicat tare, dar asta face deosebită această nuanță.

Fiind o nail art addicted, nu putea să aplic lacul de unghii simplu,fără nimic altceva. Așa că m-am gîndit că un auriu nu i-ar strica. Da știu combinația asta da bine iarna, dar mie îmi place mult cum arată și acum.

Așa dar o manichiură, rapidă elegantă cu doar două lacuri colorate,plus baza și top coatul.

Pentru început am aplicat două straturi din nuanța roșie #24 am lăsat să să usuce bine,iar apoi am ștampilat un model.  Am ales ca modelul ștampilat să fie cu lacu de unghii din aceiași gamă,doar că nuanța #61. Cele două lacuri de unghii au făcut echipă bună și s-au completat bine și frumos.

Auriul Color Expert #61 este unul dintre cele mai ”aurii” lacuri de unghii pe care le am și merge foarte bine pe matrița de ștampilat.

Totul a fost sigilat cu un top coat iar rezultatul unul foarte frumos.

 

î

 

Lacuri de unghii Color expert

Gama Color expert este o gamă destul de largă care cuprinde o mulțime de nuanțe de oje.  În catalog le-am putut vedea pe toate, una mai frumoasă ca cealaltă.

Am văzut și la standul din Iulius Mall Suceava, o mulțime de culori și îmi place că acolo pot să le văd și în realitate. Prețul unui lac este de 8 lei, un preț wow după părerea mea.  Trebuie să trec cât de curând pe acolo, trebuie să îmi reînnoiesc lacurile de unghii din colecția Wow.  Îmi plac atât de mult sticluțele alea, așa reușesc să termin și eu o ojă 🙂 .

Și pentru că iar m-am lungit, închei aici, și înainte de asta te întreb care este lacul tău de unghii preferat. Sau mai bine zis, ce gamă Golden Rose preferi ?

Deyutza

16 Comments

  1. Trebuie sa caut și gamele de produse de la Golden Rose. Sa văd cu ce mă ispitesc. Interesantă nuanța aceasta de roșu, chiar pare un portocaliu în toată regula ?

  2. Acum niste ani foloseam Golden Rose, gaseam produsele lor la un Center, langa noi. Imi place gama Color Expert, mai ales ca e o diversitate de nuante, inclusiv nude, bej, roz prafuit, care ma atrag pe mine, in general.

  3. Nuanțele manichiurii tale chiar par a fi de sărbătoare!
    Am mai spus deja, produsele Golden Rose mi-au plăcut și făceau parte din ”stocul” de produse a dulapului meu. pentru mine, Nuanțele de nude, bej, roz prăfuit sunt însă preferatele mele.

  4. Daaaa, sunt mare fan al ojelor Golden Rose, de fapt al majoritatii produselor lor! Oje de la ei am de toate felurile, dar cel mai mult imi plac unele inguste 7 seconds parca, adica cu uscare rapida. Si mini-urile WOW imi plac. De fapt imi plac toate! 🙂 Frumoasa manichiura ta! Sper sa nu chemi cu ea Craciunul! Hihi! Vreau doar vara!

  5. Mie mi se pare portocaliu, dar cred ca e o chestie de nuanta..Uneori e destul de greu sa surprinzi culoarea reala chiar si cu un aparat foto foarte bun. Mie imi place nuanta, si in general produsele GR sunt chiar bune.

  6. culoarea bate mai mult spre portocaliu dar oricum este frumoasa ,imi place cum au iesit unghiutele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.