Alege un fotograf profesionist pentru nunta ta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta. Un eveniment magic pe care o dată în viață(trebuie) îl simți.

Ca și femeie măritată îți pot spune că emoții mai mari ca în ziua nunții nu am avut decât la bac. Emoțiile nu au fost doar în ziua nunții ci și cu mult timp înainte,pentru că am avut o mulțime de treabă cu organizarea evenimentului.

Alege un fotograf profesionist pentru nunta ta

Oricât de bine organizată este nunta ta, un fotograf profesionist nu trebuie să lipsească, în nici un caz. Toate evenimentele frumoase din viața noastră trebuiesc imortalizat. Acest lucru nu poate să îl facă decât un om care se pricepe foarte bine.  Toată petrecerea poți să o ții minte, un an, doi dar la un moment dat începi să uiți puțin câte puțin. Pozele rămân mărturie pe viață, la tot ce s-a întâmplat și la cum a fost totul.

În ziua de astăzi există o mulțime de telefoane performante, cu camere care mai de care. Dar chiar și așa niciodată nu va putea scoate o poza la calitatea unui fotograf profesionist, ca acesta.

Un fotograf știe cum să te așeze în poză, știe cum să pozeze și din ce unghi. Știe cum să scoată în evidență tot ce e mai bun,pentru a ieși niște poze spectaculoase.

După noapte minunată petrecută cu toți invitații, totul se termină, dar pozele și filmarea rămân ale tale pe vecie.

Cum alegi un fotograf profesionist?

În primul rând caută un fotograf, care să se deplaseze exact unde este nunta. Chiar dacă acesta nu este din același oraș ca tine și nici din apropiere, nu renunța. Interesează-te dacă vine la tine în oraș, pentru evenimentul tău. Fotograful George Sandu este unul din fotografii profesioniști care se deplasează exact acolo unde ai nevoie.

Interesează-te ce fel de fotografii de nuntă face. Orice fotograf trebuie să aibă un portofoliu, atât fizic cât și online. Dacă nu te poți interesa de la cineva din preajma ta despre acest fotograf, pe internet,sigur găsești tot ce ai nevoie. Un portofoliu ca acesta și albume întregi cu poze sigur vei găsi pe site la el. Asta dacă este într-adevăr un fotograf profesionist.

După ce v-ați întâlnit, încearcă să stabiliți împreună ceea ce îți dorești. Sau explică-i lui cum vrei să fie ședința ta foto. Nu vrei să fi dezamăgită de cum va fi, pozele sunt pe viață :). În plus poți să stabiliți și o ședință foto ”Trash the dress” că tot este la modă acum. Aceste poze pot fi la fel de spectaculoase ca și cele din ziua nunții sau chiar mai ceva.

Interesează-te din timp, în cam cât timp pot fi livrate fotografiile. Dacă fotograful spune că undeva în termen de 30 de zile îți vei primi pozele, atunci în loc să te bucuri, spune-i pas și caută un alt fotograf. Un fotograf bun, are mult de muncă și petrece mult mai mult timp, pentru a oferi și livra calitate.

 

După ce s-au stabilit detaliile acestea, stabiliți un preț care să vă avantajeze pe amândoi, iar apoi enjoy the party. 🙂

Fotografi sunt multi, la fel și stiluri de fotografiere, diferențe sunt multe, de la nunti editate și încadrate aproape identic până la fotografi care se mulează după personalitatea și caracterul  mirilor. Ceea ce face diferența este cerința mirilor pentru a le oferi ceva personalizat.

Fotograful este un pion principal al unei nunți reușite. Alege-l cu atenție, pentru că el îți va imortaliza cele mai importante momente din ziua nunții.

Tu alegi un fotograf profesionist pentru evenimentele tale?

Deyutza

7 Comments

  1. Foarte util articolul! Deși subiectul nunta este încă la stadiul de idee, tot ma frământă pe interior când îmi imaginez cum ar putea fi ?

  2. Din pacate nu am avut niciun eveniment important in viata, dar daca ar fi fost unul, cu siguranta alegeam un fotograf profesionist pentru asa ceva. De fapt, daca-mi amintesc bine, cand am facut majoratul tatal meu a apelat la un fotograf pro, ca sa-mi faca poze color, ceea ce era mai rar pe vremea aia.

  3. pentru nunta mea m-am gandit sa imi iau un fotogrf bun si sa fac o sedinta foto asa cum am visat

  4. Este foarte important sa ai la nunta un fotograf profesionist, nunta este un eveniment important și trebuie fotografiate cele mai frumoase fotografii.

  5. nunta este un eveniment foarte important,vrei sa ai amintiri placute ,poze frumoase chair este nevoie de un fotograf profesionist ,nu un amator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.