TPAweeklychallenge – #7 Holo

Și iată-ne ajunse și la ultima temă a luni iulie….Doamne iar mă minunez cu trec lunile astea, mai ieri parcă eram la welcome summer.

Pentru astăzi tema, este Hollo.  Nu am multe lacuri de unghii hollo, dar pentru astăzi am cea mai noua ojă cumpărată. Mi-am luat de la Avon, două superbități de oje, una dintre le ai văzut deja pe blog, e superbul mov de mai jos.

TPAweeklychallenge –  Holo

După ce am purtat o săptămână această nuanță( FUTURIST) și mi-a plăcut cum s-a comportat pe unghii, am zis că trebuie să mai am cel puțin una. Nerăbdătoare din fire, așa cum sunt, următoarea comandă la Avon s-a concretizat cu o nouă nuanță. De data aceasta mi-am luat Cosmic Flush,iar la următoarea comandă cred că îmi mai iau o nuanță. Sunt 6 în total, dar cele două mi-au plăcut cel mai mult. Ar mai fi o nuanța care îmi place dar mă mai gândesc dacă o cumpăr sau nu.

Gata iar m-am lungi cu povești, să trecem la tema zilei și manichiura din seara asta.

După cum am spus nuanța se numește Cosmic Flush și face parte dintr-o gamă nou Mark Gel de la Avon. Rezistența sa e una destul de bună, nu sare de pe unghii și sta acolo cumincioară mult timp. Eu am purtat-o o săptămână la mâini și totul a fost intact. De două săptămâni o port la degetele de la picioare. Știam de rezistența sa bună, și am zis că nu îmi face face surprize în concediu.

Totuși de la apa sărată și apa cu clor din piscină nuanța s-a decolorat puțin. Are toate irizațiile astea frumoase.dar din rozul puternic a devenit un roz pal, deschis. Mie îmi place și așa pentru că se vede foarte frumos pe pielea bronzată. Cât am purtat-o la mâini nu s-a produs decolorarea,deci sigur elemnentele incriminatoare sunt apa din mare și apa din piscină.

Și pentru că iar m-am lungit,las mai jos pozele cu manichiura și nu mai zic nimic până săptămâna viitoare 🙂 .

 

Deyutza

7 Comments

  1. Imi place rezultatul, si oja roz :). Nu m-am mai uitat de mult pe un catalog avon, pentru ca nu stiam ca au aceasta oja. Frumos rezultatul 🙂

  2. imi place ca are acele irizatii ,arata super interesant iar pe pielea bronzata arata si mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.