Idei de cadou bărbaților sportivi din viața ta

Să faci un cadou poate fi un lucru foarte ușor sau de ce nu să te pună în dificultate.  Un sportiv, are nevoie de multe și tot odată de puține :). Tot ce contează atunci când faci un cadou,unui sportiv, este să fie de calitate.

Idei de cadou sportivilor

Bineînțeles toată lumea se bucură de cosmetice, de cadouri personalizare,dar atunci când  viața îi este dedicată sportului cu totul altceva contează.

Un trening   Adidas ar fi o idee excelentă, se știe că această firmă este una dintre cele mai căutate de sportivi și nu numai.

Adidas este o firmă de renume și chiar și mai mari sportivi din întreaga lume folosesc produse sportive de la acest brand.  Chiar dacă sportul pe care îl practică este afară sau în sală, mereu este nevoie de treninguri bărbați. Trebuie doar să cauți modelul și  culoarea pe care sărbătoritul le preferă.  Dacă te uiți după promoții sigur vei găsi, eu am găsit mai multe modele ca aceasta pe Gootoc.

Tricoul este și el un cadou pe care,nu doar sportivii l-am primii cu bucurie. Atunci când găsești promoții la tricouri adidas, nu trebuie să le ratezi.

Fie că le cumperi pentru cineva sau chiar pentru tine, eu zic că măcar  un  tricou adidas nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Eu am găsit  aici o promoție și pe lângă tricouri mai primesc și această pereche de ochelari.

O pereche de adidași ar fi și ei o idee bună pentru un cadou. Dacă sportivul nostru are trening nou,  sau tricou, i-ar prinde bine și o pereche de adidași. În funcție de sportul pe care îl practică poți să alegi și încălțările. Am scris într-un articol anterior mai detaliat toată treaba asta.

Un smartwatch ar da pe spate orice sportiv și orice împătimit al gadgeturilor.  Dacă te hotărăști să cumperi unul atunci caută unul care să aibă numeroase specificații utile și design modern. Acesta este creat pentru persoanele active, permițându-le să fie conectate indiferent de activitatea intreprinsă.

Un alt cadou care ar prinde bine unui sportiv, ar fi un rucsac. Acesta este perfect pentru orice sportiv pentru că în acest fel, el își cară cu el tot ce are nevoie. Caută unul de calitate, nu prea mare dar nici prea mic, trebuie să fie perfect pentru activitatea pe care o practică.

Acestea ar fi cele 5 idei ale mele,  de cadou pentru bărbații sportivi. Sper ca ideile mele să îți de ajutor și sper să faci un cadou potrivit sportivului din viața ta.

Deyutza

4 Comments

  1. este o idee buna dar poate un sportiv ar aprecia si altceva desi nu prea stiu sa zic ce ,poate un parfum ,ceva personalizat care sa nu tina de sport

  2. “Un smartwatch ar da pe spate orice sportiv și orice împătimit al gadgeturilor.” Imi place cum ai spus-o. Si pe mine ma “da pe spate” mai ales cand vad cati pasi am facut intr-o luna. Asta-mi place cel mai mult la smartwatch. Si iubitului meu i-am luat unul, insa el il foloseste mai mult atunci cand merge la fotbal. Ii place mult. Pot spune, negresit ca este un cadou perfect pt orice barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.