Review- Demachiant Ivatherm Toleriskin

Nu sunt la primul contact cu produsele Ivatherme, dar sincer  pe mine nu prea m-au dat pe spate.

Deși sunt destul de lăudate și sunt dermatocosmetice, deci trebuie să fie bune, eu nu prea am văzut rezultate, sau nu am știu eu să le văd.

Ultimul produs pe care l-am folosit de la ei a fost demachiantul Ivatherm Toleriskin. 

Folosesc multe demachiante, sunt diferite forme. Nu mă culc niciodată cu tenul murdar, și de aceea am la activ multe demachiante folosite.

Toleriskin Demachiant fluid pentru față și ochi

Toleriskin Demachiant fluid pentru față și ochi, este un demachiant sub formă de gel transparent fără miros.  Produsul vine într-un recipient, alb, opac de 200ml  și cu un capac de genul flip top. Produsul l-am terminat de ceva vreme,dar m-am gândit să vorbesc despre el,pentru că deja mi-am făcut  o părere și poate sunt fete care îl caută. Eu una mă ghidez foarte bine după review-urile fetelor și de aceea sper ca și acesta să vină în ajutorul tău.

În fiecare seară aplicam produs pe dischetele demachiante și începeam demachierea. Foloseam chiar și 5-6 dischete cu produs pentru a-mi curăța tenul de orice impurități. Sincer mi s-a părut mult timp acordat demachiatului, multe dischete folosite și mult produs folosit. L-am încercat atât pentru machiajul ochilor cât și pentru cel al tenului.  În ambele cazuri a demachiat bine, însă cu multe insistențe.

Mai târziu am descoperit că pot face și altfel. Așa că pe vreme când mai aveam cam un sfert din produs, am descoperit că pot să îl aplic pe tenul umed sau uscat, pur și simplu cu mâna. Am renunțat la dischetele demachiante și am început să masez produsul pe ten.

În această variantă am avut o rată a reușite mult mai mare iar tenul meu era curățat mult mai repede și mai eficient. În acest mod distruge și cea mai mică particulă de machiaj, însă cu discheta demachiantă chiar nu îl recomand. Când întindeam produsul cu discheta, era ca și cum întindeam un gel pe față și cam atât. Dischetele erau destul de curate și trebuia să insist mai mult.

Un aspect foarte important este că nu lasă tenul uleios și nici nu-l usucă. De asemenea, este foarte delicat, conține ingrediente bune și nu irită tenul.

Eficacitate yey or ney

Demachiantul Toleriskin conține apă termală Herculane, care stă la baza tuturor produselor Ivatherm.  Apa termală are  efect calmant și antiiritant,ceea ce e foarte bine. Demachiantul  mai conține ecodermine  care au  efect probiotic , sopholiance S care protejează tenul și scade producția de sebum. De asemenea conține  și osmocide –acestea având efect de hidratare, calmare și antimicrobian.

Prețul acestui demachiant este de 55 de lei și sincer nu știu dacă aș da atâția bani pe acest produs având în vedere că sunt altele. Am demachiante mult mai ieftine ca acesta și care curăță mult mai bine.

Nu zic e bun produsul, mai ales că este și recomandat persoanelor cu tenul sensibil sau predispus la alergii.

Eu produsul l-am cumpărat împreună cu o revistă, dacă ar fi să îl mai găsesc la 15 lei cu cât l-am luat, l-am mai lua. Dar să dau 55 de lei pe el , sincer nu, mai bine îmi iau două sticle de apă micelară Garnier de bani ăștia…

 

Tu ai folosit acest demachiant ? Cum ți se par produsele Ivatherm în general?

Deyutza

14 Comments

  1. da, stiu ce zici, am avut si eu 1-2 produse de la ei si nici pe mine nu m-au impresionat. mi se par si destul de scumpicele pentru efectul pe care-l au

  2. Am incercat multe produse de demachiere dar la acesta inca nu am ajuns..oricum stiu ca Ivatherm are produse foarte bune. 😉

  3. De la Ivatherm am încercat doar acest demachiant.Mie mi se pare ca e foarte bun sub forma de gel..

  4. De la Ivatherm am încercat doar acest demachiant.Mie mi se pare ca e foarte bun sub forma de gel..dar ai dreptate cu bani? de acea il folosesc rar nu imi tot permit sa il cumpar la preturi ridicate

  5. Eu nu am incercat produsele Yvatherm pana acum, desi am citit impresii tare bune despre produsele lor. Trebuie sa incerc si eu acest produs desi pretul mi se pare destul de mare.

  6. Nu am incercat acest produs, insa o sa il trec pe lista de cumparaturi mai ales daca il prind la un pret bun. Iti recomand si apa lor micelara.

  7. Eu am de la ei apa micelara care a fost ok, insa odata cu apa micelara mi-am cumparat si un sapun de curatare a fetei care nu m-a impresionat absolut deloc.Pe acesta nu l-am incercat.

  8. De regula, ma impac bine cu produsele Ivatherm, insa nu am incercat acest demachiant. In eventualitatea in care ma va tenta, voi mai cauta review-uri pe net si voi pune in balanta numarul celor pozitive cu cele negative si ma voi decide daca se merita sau nu investitia… 😀

  9. am folosit produse Ivatherm dar pe acesta nu ,nu prea folosesc demachiant asa ca nu pot sa.l compar cu altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.